≫ 

Majka monstrum ostavila sina i ćerku bez hrane 9 dana: Dok se provodila sa ljubavnikom, deca su jela tapete i izmet (VIDEO)

Dok je njen sin preminuo, devojčica je bila neuhranjena, ali je uspela da preživi

  • 3

Majka iz Ukrajine, koja je sina (1) i ćerku (3) ostavila same devet dana u stanu bez hrane i vode, dok se ona provodila sa ljubavnikom, usled čega je mališan preminuo, nije se nimalo pokajala zbog svog monstruoznog čina.

Vladislava Trokhimčuk (23) optužena je za namerno ubistvo sina Danila i tešku okrutnost prema njenoj ćerki Ani, koja je čudom preživela, ali je patila od neuhranjenosti kada je spasena u glavnom gradu Ukrajine Kijevu.

U međuvremenu su se pojavili snimci i "apartmana iz pakla", u kojem su deca bila zatvorena. Opisan je kao "čisti Aušvic" i "soba za mučenje dece".

Na suđenju je otkriveno da su deca jela tapete i zid, pa čak i sopstveni izmet, prenosi Dejli mejl. Otisci zuba pronađeni su na zidovima.

Lokalni mediji objavili su sudske dokaze koji ukazuju na to da je majka "mučila svoju decu zbog profita", nastojeći da izgledaju bolesno kako bi njihove fotografije postavila na internet, moleći ljude za novac.

- Verovatno je želela da izgledaju loše, bledo i neuhranjeno, pa ih je zaključala bez hrane i vode - piše list.

Majci preti 15 godina zatvora Printskrin: Dailymail.com

Deca su u očaju pokidala linoleum na podu pokušavajući da otvore otvor ispod vrata.

Tragedija se dogodila pre dve godine, ali sudski postupak je u toku, dok je majka proglašena psihički sposobnom za suđenje.

Devojčica se oporavila i uskoro bi trebalo da bude usvojena.

Tokom prvog pojavljivanja na suđenju, Vladislava, kojoj preti 15 godina zatvora, nije imala objašnjenje zašto je decu ostavila samu čak devet dana.

- Čim sam mogla otišla sam kod njih, sa igračkama i hranom. Ana je spavala na krevetu, probudila sam je, dala joj bananu i uzela je u naručje - rekla je majka.

Rekla je kako ne može da pronađe opravdanje za to što je uradila.

- Ne znam zašto mi je Bog uzeo sina, a mene smestio u zatvor - rekla je ona na početku suđenja.

Novinari su rekli kako se ona ne kaje zbog onog što je učinila, kako se u zatvoru smeje, druži sa drugim zatvorenicima, farba kosu i "ponaša kao da je na odmoru".

Ljubavnik sa kojim je bila u to vreme, Anton Podčapko, i dalje je u bekstvu.

- Provodila se sa njim dok su njena deca mučena do smrti - zaključio je jedan policijski izvor.

VIDEO: Devojčica je živela 5 godina u svom đubretu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA