Masakr u Meksiku: U restoranu ubijeno 13 gostiju, uključujući i bebu (VIDEO)

Neimenovana osoba navodno je, bežeći pred unajmljenim ubicama, potražila spas u restoranu

  • 2

Naoružani napadači ubili su na Veliki petak 13 osoba u restoranu, uključujući tu i bebu, nekoliko meseci staru, u gradu Minatitlan u državi Verakruz u Meksiku, navodi excelsior.com. Stradalo je i pet žena i sedam muškaraca.

Kako se navodi na sajtu tellerreport.com, ova država grca u organizovanom kriminalu, a kidnapovanja su česta, što je možda bio i u ovoj tragediji slučaj.

Prema izvorima iz policije, napad se dogodio oko 18.30 časova u restoranu gde je održavana privatna proslava. Neimenovana osoba navodno je, bežeći pred unajmljenim ubicama, potražila spas u restoranu, gde je koristio goste kao živi štit. Bezobzirni napadači su napravili krvoproliće. Oni su kasnije pobegli.

Broj povređenih osoba još nije poznat.

Za samo nedelju dana, ovo je drugi masakr na jugu Meksika gde je pucano u nedužne ljude koji su korišćeni kao živi štit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    20. april 2019 | 10:15

    Kriminalci su kao zivotinje..nema tu ni casti, ni morala, nikakvih principa..jure taj prljavi novac kao zivotinje hranu i to je to..realno, svi zasluzuju smrtnu kaznummm

  • Mihajlo

    20. april 2019 | 11:05

    I kod nas ce uskoro tako, s obzirom da kriminalci prolaze nekaznjeno i odavno su drugari sa policijom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA