Dečak bačen sa 3. sprata tržnog centra: Dok je ležao u lokvi krvi, njegova majka je očajnički vrištala u pomoć (VIDEO)

Napadač iza sebe ima dugu istoriju nasilnog ponašanja

  • 0

Dečak (6) iz Minesote bačen je preko ograde sa trećeg sprata balkona u tržnom centru. Za pokušaj ubistva ubrzo je uhapšen jedan muškarac, a policija veruje kako se radi o izolovanom incidentu.

Do nesreće je došlo u petak. Dečak Landen Hofman pao je sa visine od oko deset metara, piše Dejli mejl.

Svedoci kažu da je dečakova majka vrištala u napadu histerije nakon incidenta.

- Vrištala je "Molite se svi, molite se! O moj Bože, moje dete, neko ga je bacio preko ivice" - prepričao je jedan očevidac.

Dečaka je navodno bacio ili gurnuo Emanuel Aranda, koji je odmah nakon incidenta počeo da beži, ali policija je uspela da ga uhvati.

Hitne službe brzo su pohrlile u pomoć detetu koje je ležalo u lokvi krvi. A nedugo zatim načelnik policije rekao je da je dete s teškim povredama prevezeno do bolnice i tamo prima negu.

Aranda je optužen za pokušaj ubistva i trenutno je u pritvoru. Policija veruje da se radi o izolovanom incidentu, a prema dostupnim informacijama Aranda nije poznavao nikoga od dečakove porodice.

Sudski zapisi pokazuju da Aranda ima istoriju mentalnih problema i da mu je dvaput bio zabranjivan prilaz dotičnom centru. Pre 3 godine uhapšem je zbog bacanja stvari sa jednog sprata centra na drugi.

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru Foto: Bloomington police department

Par meseci kasnije je jednom prilikom porazbijao čaše na jednom od izložbenih stolova u centru, a drugi put je staklenom čašom prolaznika pogodio u glavu, a drugom u nogu slučajnu prolaznicu koja mu je odbila kupiti nešto na njegov zahtev.

Tog puta je prekršio i zabranu prilaza koja mu je branila da pristupa centru na godinu dana od prethodnog incidenta.

Landenova rođaka April Hofman oglasila se na Instagramu.

- Čudovište od čoveka bacilo ga je sa 3. sprata u šoping centru, svake sekunde se bori da bi ostao s nama - objavila je.

Dečak se trenutno nalazi u bolnici, a pred njim je dug period oporavka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA