≫ 

Otišla je da napuni gornju usnu filerima, a onda se pretvorila u čudovište: "I sestre su se smejale kad su me videle" (VIDEO)

Do nezgode je došlo jer su joj lekari filere ubrizgali u arteriju

  • 11

Žena čija se usna učetvorostručila nakon neuspešnog punjenja filerima kaže da su joj se sestre u bolnici rugale.

Rejčel Napijar (29) je gotovo izgubila gornju usnu kada je "Botoks parti" koji je napravila na preporuku svoje prijateljice pošao po zlu... Zbog stare povrede, imala je grudvicu na usni i mislila je da će botoks popraviti njenu najveću nesigurnost.

- Bilo je dobro. Otišla sam u krevet. Probudila sam se u dva ujutru i videla ono što vidite na slikama. Moje usne su dodirivale nos. Udvostručile su se. Pritisak i žarenje koje sam osećala u usnama bilo je neverovatno - rekla je Rejčel u britanskoj televizijskoj emisiji "This Morning".

Rejčel je požurila u bolnicu i zgrozila se kada su medicinske sestre počele da joj se smeju.

- Nisu videle ništa slično ranije. Rekla sam im da imam alergijsku reakciju jer sam mislila da se o tome radi. Tri lekara su mi rekla da su mi filere zapravo ubrizgali u arteriju - kaže Rejčel.

Nakon 72 sata Rejčelini fileri za usne razgradili su se i sve se vratilo na normalnu veličinu. Sada se zalaže za strože propise i informiše druge o opasnostima filera za usne s porukom 'Protect before you inject' (Zaštiti se pre nego što ubrizgaš). Britansko udruženje estetskih plastičnih hirurga (BAAPS) upozorilo je na dramatičan porast neregulisanih postupaka - koje obavljaju ljudi nestručni za davanje injekcije filera za punjenje usana u Velikoj Britaniji.

Doktor Tijon Ešo, koji se pridružio Rejčel u studiju, rekao joj je da može biti srećna što nije izgubila usnu i savetuje da se postupak obavlja samo kod lekara, medicinskih sestara ili zubara.

VIDEO: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA