≫ 

Nasmejani bombaši samoubice posle vožnje liftom ulaze u restoran pun gostiju, a onda je sve postalo crno: Jezivi snimak iz hotela na Šri Lanki (VIDEO)

Broj žrtava porastao je na 359

  • 2

Pojavio se još jedan snimak na kojem se vidi kako se dvojica bombaša samoubica voze liftom u luksuznom hotelu Shangri-La na Šri Lanki, pre nego što su se digli u vazduh.

Sa rančevima na leđima, muškarci kao da razgovaraju o svom jezivom planu u liftu, pre nego što su izašli na treći sprat hotela i počinili jedan od najjezivijih pokolja na Uskrs.

Bombaši samoubice su skoro neprimećeni ušli u restoran u hotelu, dok su gosti bezbrižno uživali u doručku.

Sekundu kasnije, restoran postaje scena užasa kada bomba eksplodira, ostavljajući za sobom brojne žrtve. Slika na snimku odjednom postaje crna, a on se tu prekida.

Službenici Šri Lanke veruju da je jedan od napadača u Shangri-Lau bio sin bogatog trgovca začina iz Kolomba, dok je drugi bio jedan od dva brata muslimana.

Da podsetimo, ISIS je juče preuzeo odgovornost za bombaške napade na Šri Lanki.

BROJ ŽRTAVA PORASTAO NA 359

Broj žrtava se posle niza eksplozija koje su pre nekoliko dana pogodile Šri Lanku, popeo na 359, saopštila je danas policija.

Kako se navodi većina žrtava su državljani Šri Lanke, pripadnici hrišćanske manjine, preneo je Tas s.

Rojters je preneo da je policija potvrdila da je identifikovano osam od devet bombaša samoubica, koji su učestvovali u napadu.

Eksplozije su pogodile tri crkve i tri hotela u Kolombu, kao i crkvu u gradu Negombo, koji je centar katoličke manjine u Šri Lanki.

Nadbiskup Kolomba kaže da je u crkvi Svetog Sebastijana u Negombu poginulo najmanje 110 ljudi.

Video: Mrtvi Hrišćani i dalje leže po ruševanam crkava u Šri lanki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA