Šokantan snimak: Američka policija u bogataškoj vili zaplenila više od 1.000 komada oružja (FOTO) (VIDEO)

Jedan policajac je rekao kako nikada do sada nije video toliku količinu oružja u tako bogatom kraju

  • 5

Policija Los Anđelesa objavila je fotografije više od 1.000 komada oružja koje je zaplenila u kući u blizini Plejboj vile, a koje se inače nalaze u bogatom delu grada.

Pored pronalaženja velikog skladišta oružja, policajci su otkrili i delove oružja i na hiljade metaka razbacanih po sobama.

Policajac Kris Ramirez rekao je da nikada do sada, u svojoj karijeri dugoj 31 godinu, nije video toliko oružja na jednom mestu i u tako dobrom kraju.

Zaplenjeno oružje, Los Anđeles, Plejboj vila Foto: Tanjug/AP

- To je tako veliki arsenal oružja u rezidenciji kao što je ova, u ovom delu komšiluka. Zapanjujuće je - izjavio je Ramirez.

Racija na imovini u bogatom području Holmbi Hilsa, koji se graniči sa Bel Erom, obavljena je u sredu nakon što je policija dobila anonimnu informaciju o nezakonitoj prodaji vatrenog oružja.

Policija je saopštila da je jedna osoba uhapšena nakon pronalaska oružja, prenose američki mediji.

Među zaplenjenim oružjem nalazi se širok spektar marki i modela, od jurišne puške, preko sačmarica i pištolja, različitih godina starosti.

Neka od njih su modernija, dok su neka stara 50 i više godina, prenose mediji.

Nekoliko njih je čak iz vremena građanskog rata.

Ramirez je istakao da nije nelegalno da neko poseduje veliku kolekciju vatrenog oružja, ali je objasnio da je nezakonito prodavati oružje iz svog doma bez prolaženja kroz široko regulisane državne i federalne procese.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA