≫ 

Isplivao jeziv snimak: Policajac iz Teksasa ubija ženu koja viče da je trudna (VIDEO)

Za ženom su postojali nalozi za hapšenje, a ona mu se opirala, tvrde u policiji

  • 18

Snimak mobilnim telefonom na kom se vidi kako policajac iz Teksasa puca i ubija ženu koja mu je rekla da je trudna, uznemirio je javnost.

Policajac je patrolirao stambenim kompleksom u predgrađu Hjustona u ponedeljak uveče, kada je video ženu koju je poznavao od ranije, saopštila je policija. Član porodice je identifikovao ženu kao Pamelu Šantaj Tarner.

Policajac je znao da za 45-godišnjom ženom postoje otvoreni nalozi za hapšenje i pokušao je da je uhapsi, saopštila je policija. Oni takođe tvrde da je policajac pucao u ženu nakon što je zgrabila njegov elektrošoker i upotrebila ga na njemu. Na video snimku se čuje kada žena viče na policajca:

- Idem! Zapravo idem do svoje kuće - viče ona policajcu. Кasnije je rekla da je policajac "maltretira".

Video prikazuje policajca koji očigledno pokušava da stavi lisice ženi, ali ona se oslobađa. Policajac zatim upotrebljava pištolj za omamljivanje, a žena polako pada na tlo. Žena stalno viče "zašto?" ali policajac kao da je ne sluša.

Dok policajac i dalje pokušava da je uhapsi, ona maše rukama i viče: "Trudna sam!"

Borba se nastavila, a prema navodima policije, žena je "uspela da preuzme kontrolu nad elektrošokom i upotrebi ga na policajcu." Policajac je onda prema ženi ispalio nekoliko hitaca, od kojih je jedan bio smrtonosan. Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna i da policajac treba da bude kažnjen zbog onoga što je učinio.

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MRK

    15. maj 2019 | 07:38

    Ona je crnkinja u pitanju je rasizam.

  • Nikolas

    15. maj 2019 | 07:36

    NISTA NOVO U AMERICI- POLICAJAC RASISTA UBIJA CRNU ZENU I NIKOM NISTA!!!

  • Perke

    15. maj 2019 | 10:31

    Sta je ovde sokantno?'covek ispostovao proceduru, branio se od registrovane prestupnice..kod nas bi poginuo, malo bi kukali 2 dana svi o mrtvom polocajcu, ubica bi dobio 8'godina i izasao bi posle 6...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA