Trudnica otišla po odeću za bebu, 3 nedelje kasnije pronađena mrtva sa rasečenim stomakom: Policija zatekla jeziv prizor (VIDEO)

Istražitelji su priveli četiri osobe

  • 0

Trudnica (19), koja je nestala prošlog meseca, pronađena je mrtva u jednoj kući u Čikagu, tri nedelje nakon što joj je neko isekao stomak i uzeo bebu, javlja CNN.

Marlen Očoa-Lopez bila je u poslednjem mesecu trudnoće kada joj se 23. aprila gubi svaki trag. Policija je pronašla njeno telo ove nedelje i utvrdila da je umrla od posledica davljenja.

- Smatramo da je ubijena i da je dete nakon njene smrti uklonjeno iz njenog tela - rekao je Antoni Guglielmi, portparol policije u Čikagu.

Očoa-Lopez nestala je nakon što je otišla po odeću i opremu za bebe kod žene koju je upoznala na Fejsbuku, prenosi Index.hr.

Istražitelji su priveli četiri osobe, ali su odbili daljnje komentare kako se ne bi ugrozila istraga koja je u toku.

Onog dana kada je prijavljen nestanak Očoe-Lopez, vatrogasna stanica u Čikagu primila je poziv zbog tek rođenog deteta koje je bilo u teškom stanju. Poziv je upućen s iste adrese na kojoj je kasnije pronađeno telo Očoe-Lopez.

- Odveli smo dete u bolnicu, zajedno s osobom koja je tvrdila da je njegova majka - rekao je Lari Langford, portparol vatrogasne stanice.

- Koliko sam upoznat, ipak se nije radilo o detetovoj majci, to je sve što vam za sada mogu reći - dodao je novinarima.

Lokalni mediji izvestili su da je detetova majka pokojna Očoa-Lopez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA