≫ 

Horor na farmi lavova: Otac je približio devojčicu (4) kavezu, a kraljica životinja je to iskoristila i u sekundi skalpirala dete

Devojčici je lavica otrgnula skalp i probila lobanju

  • 3

Četvorogodišnja devojčica završila je u komi nakon brutalnog napada lavice u Južnoafričkoj Republici.

Dina-Maride Ber posetila je sa svojom porodicom farmu lavova "Weltevrede", a napad se dogodio kad je bila u rukama svojeg oca.

Čini se da je upravo otac Piter odgovoran za napad, budući da je s Dinom u naručju hodao preblizu kavezu u kojem je bila mlada lavica. Životinja je, naime, iskoristila trenutak nepažnje, zamahnula šapom kroz rupu na kavezu te momentalno skalpirala nesrećnu devojčicu, prenosi Blic.rs.

- Otac se suviše približio, lavica je zgrabila devojčicu i njega kroz ogradu - rekao je vodič u parku. Piter se izvukao samo s blažim povredama, ali maloj Dini lavica je otrgnula skalp i probila lobanju, piše Independent.

Nakon incidenta devojčica je hitno prevezena u bolnicu u gradu Albertonu gde su lekari odstranili deo njene lobanje kako bi smanjili pritisak na mozak, a Dinu su potom stavili u indukovanu komu.

Upravitelj farme za lavove nazvao je napad "čudovišnom nesrećom", ali je rekao da se svi zaposlenici nadaju da će se Dina brzo oporaviti. Nakon nesreće farma "Weltevrede" je opet na svom Fejsbuku objavila upozorenje za posetioce o tome koliko su lavovi opasni.

- Ovo su novi znakovi. Nadamo se da će ljudi pridržavati pravila i shvatiti kakva im opasnost preti - napisali su oni.

Inače, na toj istoj farmi lavova napadnute su i dve sestre pre devet godina, ali su zadobile tek lakše povrede.

VIDEO: Čikica se mazio sa lavom, a onda se pojavila lavica i ščepala ga za ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    17. maj 2019 | 10:29

    Zašto zaboga postoji farma lavova?! Zna se gde žive lavovi i kako...

  • Лицемер

    17. maj 2019 | 10:18

    Зар животиње немају мира ни у зоо врту ? Најгора смо врста.

  • Suza

    17. maj 2019 | 10:44

    Ceo svet je brod ludaka! Ako je to farma divljih zivotinja,sta traze posetioci? Ako vec dozvoljavaju posete,zasto životinje nisu bezbedno ogradjene za posetioce?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA