Detalji brutalnog ubistva trudnice: Majka i ćerka kablom zadavile devojku i izvadile iz nje bebu, pa jedna lagala da se upravo porodila (FOTO)

Telo nesrećne trudnice pronađeno je tri nedelje nakon nestanka

  • 1

Klarisa Figueroa (46) i njena ćerka Desire (24) su optužene za ubistvo 19-godišnje Marlen Očoa-Lopez. Sumnja se da su je namamile preko oglasa za poklanjanje kolica i dečje odeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odeće, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njene utrobe.

Telo nesrećne devojke pronašli su u stanu u Čikagu. Policija sumnja da je Klarisa htela da odgaja bebu kao svoju. Piotr Bobak (49), Klarisin dečko, takođe je uhapšen i osumnjičen za prikrivanje ubistva.

Marlen Ochoa-Lopez Marlen i njen suprug imaju jednog sina Foto: Facebook

Očoa-Lopez je bila devet meseci trudna kad je njena porodica prijavila nestanak. Poslednji put viđena je 23. aprila dok je odlazila iz škole. Trebalo je da ode po sina (3) u vrtić ali tamo nikada nije stigla.

Klarisa ju je namamila preko Fejsbuka, a ona i ćerka su devojku zadavile najverovatnije kablom. Istok dana kada je devojka nestala, Klarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija.

DNK je kasnije pokazao da je majka deteta Marlen Očoa-Lopez. Dete je u bolnici u teškom stanju.

Marlen Ochoa-Lopez Uhapšena Klarisa Figueroa Foto: Tanjug/AP

- Verujemo da je trudnica ubijena i da joj je beba nasilno izvađena iz stomaka - rekao je u četvrtak portparol policije u Čikagu, Antoni Guglielmi.

Dodao je kako "reči ne mogu opisati koliko su gnusne i poremećene ovakve optužbe".

Marlen Ochoa-Lopez Klasirina ćerka Desire takođe je uhapšena Foto: Tanjug/AP

Suprug ubijene trudnice Jiovani Lopez s kojim ima trogodišnjeg sina posetio je novorođenče u vrlo teškom stanju u bolnici i nazvao ga Jadiel, kako je htela da ga nazove majka.

Doktori ne veruju da će novorođenče preživeti, ali porodica za sada ne planira da ga isključi sa aparata.

Marlen Ochoa-Lopez Bila je u devetom mesecu trudnoće Foto: Facebook

Otac ubijene trudnice Arnulfo Očoa izjavio je tokom konferencije za štampu u četvrtak da je njegova porodica zahvalna što su ostaci njegove ćerke identifikovani, ali za smrt delimčno krivi i "anti-imigracione zakone" - za koje tvrdi da su odložili policijsku akciju.

Marlen Ochoa-Lopez Neutešni otac trudnice Foto: Tanjug/AP

Nakon brutalnog ubistva trudnice i laganja da je dete njeno, Klarisa Figueroa je podelila fotografiju sa bebom na sajt "GoFundMe", tražeći pomoć. Takođe, u mesecima pre ubistva, optužena je na društvenim mrežama postavljala fotografije dok je navodno čekala da rodi dečaka.

Marlen Ochoa-Lopez Foto: Tanjug/AP

Kako piše Dejli mejl, optužene su trudnice namamile preko grupe na Fejsbuku, u kojoj su nudile stvari za bebu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA