≫ 

Srbin iz Like ubio suprugu u Las Vegasu: Smrskao joj glavu bejzbol palicom, pa legao pored nje dok je umirala (FOTO)

Ubistvo je policiji prijavio njihov sin (12). Zvjezdana htela da se razvede od Slobodana Miljuša (37) posle 13 godina braka

  • 45

Slobodan Miljuš (37) krvnički je pretukao i ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun, sa kojom je živeo u Las Vegasu. On je nesrećnu ženu udarao bejzbol palicom po glavi, a pretpostavlja se da je to učinio zato što mu je, nakon 13 godina braka, Zvjezdana rekla da hoće razvod.

Ubistvo je prijavio njihov 12-godišnji sin. On je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom. Policija je dečaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana gde su zatekli otvoreni prozor spavaće sobe.

Zvjezdana Bencun Ubijena Zvjezdana, Foto: Facebook

Tamo su zatekli jeziv prizor - Zvjezdana je bila u lokvi krvi, dok je Slobodan ležao pored nje, nepovređen.

Slobodan Miljuš Slobodan Miljuš, Foto: Las Vegas Metropolitan Police Department

Žena je imala slab puls, ali je preminula ubrzo po prijemu u bolnicu. Slobodan se predao i odveden je u pritvor, a protiv njega će biti podignuta optužnica za ubistvo.

las vegas, ubistvo, srbin Sa uviđaja, Printskrin: Kanal 8

Zvjezdana je, inače iz Bosne, a Slobodan Srbin iz Like. Imali su dvoje dece i oboje su naporno radili da bi ih prehranili.

vest, američki mediji Foto: Printskrin/kolotv.com

Slobodan je bio vozač i često je bio na putu, a Zvjezdana je radila i više poslova istovremeno kako bi prehranila decu.

Inače, kako Telegraf.rs saznaje, Slobodan Miljuš je neposredno pre ubistva kažnjen i za vožnju bez vozačke dozvole. On je, prema policijskoj evidenciji, kažnjen sa 7.360 dolara. U istoj evidenciji može se videti i da je osumnjičen za ubistvo prvog stepena. 

slobodan miljuš Printskrin: Clark County Detention Center

VIDEO: Zatvorenik broj 46984 je jedini Srbin koji čeka smrtnu kaznu u Americi

(M. L./Kanal8)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇺🇷🇺👍

    20. maj 2019 | 22:36

    Bogami lepa mu zena bila pokoj joj dusi mora da je malo bilo saram-varam pa mu puko film,ko nebi saletio vakvu ribu da mu se ukaze prilika,Nemojte me pogresno shvatiti nepodrzavam ovako nesto nikako i nikada i necu,brate mili razvedes se od nje ili njega pa zato je zakon i izmislio razvod,Uostalom da je mislio na svoju decu nikada vako nesto nebi uradio

  • Darko

    20. maj 2019 | 22:39

    Znam ih. Ona se svalerisala a on ljubomoran.

  • Vozac...

    20. maj 2019 | 22:14

    A sad samo da se utvrdi zbog koga se htela razvesti jer nije iz cista mira to zatrazila...nego poznam mnogo vozaca ovde koji tako prolaze a to je kao po sablonu ista prica uvek...znam bar 10 slucajeva a sve zbog nacina zivota i ne dolaska kuci cesto ovakve mamicke popuste pred mladim bikovima pa hoce razvod...e sad ne trpi razvod svako na isti nacin niti jednako prasta....naravno ne opravdavam niti podrzavam ovakava sra...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA