≫ 

Majka ubijene Zvjezdane u Las Vegasu otkrila jezive detalje iz braka njene ćerke i Srbina iz Like

Mirjana Kostić Vlajić, majka ubijene Zvjezdane, istakla je da je njena ćerka preživljavala užasne trenutke u braku, naročito otkad je Slobodanu saopštila da želi razvod.

  • 4

Zvjezdana Bencun preminula je nakon što ju je krvnički pretukao Slobodan Miljuš, Srbin iz Like, sa kojim je živela u Las Vegasu. On joj je bejzbol palicom zadao nekoliko udaraca u glavu, a pretpostavlja se da je to učinio pošto mu je posle 13 godina braka rekla da želi razvod.

Zvjezdanina majka Mirjana Kostić Vlajić oprostila se od svoje mezimice srceparajućim rečima na Fejsbuku, da bi potom otkriva detalje iz zajedničkog života Slobodana i njene ćerke.  Zvjezdana je, kaže ona, radila dva posla da prehrani njihovo dvoje dece, dok je on bio vozač kamiona i često na putu.

- Živeli smo u Bosni, a onda otišli u Ameriku. Tamo smo živeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, ku*vao se, moja kćerka je decu odgajala sama. Htela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da prihvati da će ga ostaviti. Kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu - ispričala je majka nesrećno ubijene.

las vegas, ubistvo, srbin, slobodan miljuš Printskrin: Kanal FOX5

- Nikada te prežaliti neću jer si moj anđeo koji me držao na zemlji ovoj. Bez tebe živeti ni ja ne mogu, ti si mi bila vazduh koji udišem. Majka će ti brzo doći jer ne mogu bez tebe da dišem. Ne vredi život bez tebe - napisala je prethodno Mirjana, odmah nakon saznanja da je Zvjezdana zverski ubijena.

UBISTVO PRIJAVIO NJIHOV 12-GODIŠNJI SIN

Stravičan zločin dogodio se u Las Vegasu u petak, 17. maja. Ubistvo je prijavio njihov 12-godišnji sin. On je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom. Policija je dečaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana gde su zatekli otvoreni prozor spavaće sobe.

Tamo su zatekli mrtvu Zvjezdanu u lokvi krvi, dok je Slobodan ležao pored nje.

Slobodan Miljuš Foto: Las Vegas Metropolitan Police Department

Inače, kako Telegraf.rs saznaje, Slobodan Miljuš je neposredno pre ubistva kažnjen i za vožnju bez vozačke dozvole. On je, prema policijskoj evidenciji, kažnjen sa 7.360 dolara. U istoj evidenciji može se videti i da je osumnjičen za ubistvo prvog stepena. 

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    21. maj 2019 | 14:01

    Зашто се потенцира на националној припадности убице ?

  • ime

    21. maj 2019 | 19:59

    Mucena keva, vidim na fb i da se udala skoro za nekog mladog prevaranta garant, jer sta bi sa kevom radio neko ko moze sin da joj bude..

  • Vanka

    23. maj 2019 | 15:02

    Ovo je tuga nad tugama! Jadna djeca! Znam Zvjezdanu I njenu porodicu. Ova mati joj je luda zena skroz umijesto da je sahrane na miru oni svi traze paznju preko njene smrti na drustvenim mrezama. A ova lujka se udavala 100x za svakakve muskarce nije ni cudo sto djeca nece da imaju posla snjom. Ostavila ih je I obrukala. A za vas koji pisu gluposti za preminulu curu nemojte se brukati bila je dobra dusa, I ne nije imala milion plasticnih operacija niti se kur””””” radila je I brinula o djeci I voljela tog idiota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA