≫ 

Krimi grupa iz Srbije i Crne Gore pala u Austriji: U trenutku hapšenja pronađena velika količina droge, povezuju ih i sa ubistvom Roganovića?!

Za uhapšene se sumnja da se bave rasturanjem droge u tom delu Evrope

  • 4

Austrijska policija uhapsila 14 osoba poreklom sa ovih prostora. Među uhapšenima su državljani Srbije, kao i Crnogorci, za koje se postoji sumnja da su članovi kriminalne grupe , koja je "zadužena" za rasturanje droge po Austriji i okolnim zemljama. U trenutku hapšenja, policajci su im pronašli drogu u vrednosti od 8,6 miliona evra.

Kod uhapšenih je pronađeno oko 112 kilograma kokaina, 71 kilogram amfetamina, 19 kilograma marihuane, pet kilograma smole kanabisa i 3,6 kilograma heroina.

Prema pisanju austrijskih medija, policija sada ispituje veze između uhapšenih osoba i ubistva pripadnika kavačkog klana Vladimira Roganovića u Beču, kao i ranjavanja Stefana Vilotijevića jer su navodno trojica uhapšenih bili u kontaktu sa njima.

Podsetimo, Roganović je ubijen, a Vilotijević ranjen pre nekoliko meseci u centru Beča, kada im je, dok su izlazili iz restorana na ulici prišao muškarac sa kapuljačom na glavi i pucao u njih. Roganović je preminuo na licu mesta, dok je Vilotijević prevezen u bolnicu, a kasnije se i oporavio.

Sumnja se, takođe, da je uhapšena grupa nabavljala drogu iz Južne Amerike.

VIDEO: Srbin uhapšen na Haitiju kao deo bande naoružane do zuba

(Telegraf.rs/Kronen Zeitung)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    21. maj 2019 | 14:35

    nekada je pisalo albanvi bave sa drogom sverc oruzije prostucije i tako a sada cim otvoris stanicu novina samo srbi u naslovnicama sa bracom iz crne gore i to je slika danas

  • Suza

    21. maj 2019 | 14:56

    To je tako, osudjeni na 7 godina zatvora,promeni identitet i preko granice. Zasto osudjenikrimosi izlaze na slobodu po izdržavanju kazne,umesto da se odmah započne za izdržavanjem i druge i sledecih.

  • Zina

    21. maj 2019 | 14:39

    Opet srbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA