≫ 

Kamere zabeležile stravičan prizor: Kidnaper otima dete nasred ulice, dok stariji brat trči za njim i moli prolaznike za pomoć (VIDEO)

Kamera je uhvatila čoveka koji je najpre pšrišao starijem bratu, a onda je zgrabio dete i počeo da trči niz ulicu

  • 2

Užasna scena odigrala se u kineskom gradiću Tan Ša, kada je otmičar naočigled starijeg brata pokušao da kidnapuje trogodišnje dete.

Prizor su zabeležile kamere sa obližnje zgrade, a na snimku se jasno vidi kako muškarac najpre zagovara starijeg momka, a onda uzima u naručje dete i trči niz ulicu kako ga brat otetog mališana ne bi sustigao.

Incident se dogodio ispred restorana gde su braća čekala roditelje koji su, najverovatnije, bili u objektu, prenosi Mirror.

Prema navodima policije, svedoci događaja i slučajni prolaznici čuli se najpre vrištanje deteta, a onda i glas starijeg brata koji zove upomoć, dok mu otmičar od oko 30 godina starosti, odnosi mlađeg brata.

Policija je kasnije uhapsila počinioca, za kog su najpre mislili da je kriminalac, ali im je on na saslušanju ispričao kako se ne bavi kriminalnim aktivnostima, već da je danima rasejan zbog svađe sa članovima porodice i da se zbog toga odlučio na ovakav potez.

Ispituje se njegovo mentalno stanje, a daljom istragom će biti utvrđena sudbina otmičara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA