≫ 

Severna Koreja nazvala Bajdena "budalom niske inteligencije", nakon što je on za Kima rekao da je tiranin

Bajden je tokom kampanje u Filadelfiji, u subotu optužio predsednika Donalda Trampa da se slaže s "diktatorima i tiranima" kao što su Kim i ruski predsednik Vladimir Putin

  • 6

Severna Koreja označila je danas bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena kao "budalu niske inteligencije" i "imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića", pošto je američki predsednički kandidat nedavno nazvao severnokorejskog lidera Kim Džong Un-a tiraninom.

Korejska centralna novinska agencija (KCNA) saopštila je da je Bajden uvredio vrhovno rukovodstvo zemlje i počinio "ozbiljnu politički motivisanu provokaciju koja se ne može tolerisati" protiv Severne Koreje, prenosi AP.

Bajden je tokom kampanje u Filadelfiji, u subotu optužio predsednika Donalda Trampa da se slaže s "diktatorima i tiranima" kao što su Kim i ruski predsednik Vladimir Putin.

- Ono što je on izgovorio samo je sofizam imbecila lišenog elementarnih kvaliteta ljudskog bića, a kamoli političara - prenela je KCNA.

Agencija dodaje i da se ne isplati nadati se nečemu u njegovoj kandidaturi i da ga prati sumnja da je budala niskog koeficijenta inteligencije.

- Ipak, sebe hvali kao najpopularnijeg predsedničkog kandidata. Ovo je dovoljno da se i mačka nasmeje - kaže se u izveštaju agencije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    22. maj 2019 | 10:55

    Хахахаха насмејах од срца, пази када ништа нису погрешили.

  • DEDA RAKA

    22. maj 2019 | 11:11

    Gde mu bre potrevi dijagnozu !

  • Тодорић

    22. maj 2019 | 11:30

    Ето како треба са њима разговарати,то има ефекта.Браво.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA