≫ 

Ubile su mu trudnu ženu i nasilno izvadile sina iz stomaka, beba je na ivici smrti: Sada se moli Bogu za čudo (FOTO)

Marlen su namamili nudeći kolica za bebu i dečju odeću, zadavili su je kablom, a potom izvadili bebu iz stomaka

  • 1

Marlenu Očoa Lopez iz Čikaga brutalno su ubile Klarisa Figuera (46) i njena ćerka Desire (24). Devetnaestogodišnja Marlen bila je u devetom mesecu trudnoće. Devojku su zadavile kablom, a iz stomaka joj potom nasilno izvadili bebu. Pjotr Bobak (49), Klarisin partner, takođe je uhapšen. Sumnjiče ga za prikrivanje ubistva, piše "Dejli mejl".

Policija sumnja da je Klarisa htela da odgaja bebu kao svoju. Istog dana kada je Marlen nestala, Klarisa je pozvala Hitnu pomoć i rekla da se porodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija. Dečak je u teškom stanju.

Klarisa je tvrdila da je beba njena i da se zove Havijer. Policija je naknadno otkrila da je Klarisa imala sina koji je poginuo prošle godine i da je imao 20 godina.

Marlen Ochoa-Lopez Foto: Facebook

Markel i Jovani venčali su se 2016. godine, a zajedno imaju i sina Džošuu (3). Trudna Marlen javila se na oglas na Fejsbuku za poklanjanje kolica i dečje odeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odeće, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njenog stomaka.

Slučaj je rasvetljen zahvaljujući dojavi prijatelja žrtve koji su policiji rekli kako se Marlen pre nestanka čula sa Klarisom na Fejsbuku. Telo je nađeno prošlog utorka u Čikagu u kontejneru za smeće u dvorištu žene koja joj je ponudila pomoć. DNK test je pokazao da je ona majka deteta iz bolnice. Jovani je posetio novorođenče i nazvao ga Jodel, po želji njegove pokojne supruge.

- Molimo se za čudo, nećemo još isključiti aparate - napisao je on na Fejsbuku uz fotografiju sina.

Marlen Ochoa Lopez ubijena i izvađena joj beba Foto: Facebook

On je otvorio račun i nada se da će skupiti 25.000 dolara za lečenje bolesnog deteta i odgoj trogodišnjeg sina.

Osumnjičene Klarisa i Desire priznale su kontakt sa Marlen, ali ništa više od toga. Naravno, odmah su na sebe bacile sumnju, pa su detektivi krenuli putem tragova. Kada je DNK test pokazao da novorođenče nije Klarisino, nabavili su nalog za pretres. Otkrili su tragove izbeljivača, ostatke spaljene odeće i krv na podu dnevne sobe, kupatila i u hodniku.

Telo su našli u dvorištu gde je bio i kabal kojim je zadavljena.

Marlen Ochoa-Lopez Osumnjičena Klarisa; Foto: Tanjug/AP

Klarisa je na društvenim mrežama neprestano objavljivala fotografije dece, a njeni prijatelji tvrde da je bila "opsednuta bebama". Navodno je mesec dana pre ubistva trudne Marlen svoj plan ispričala ćerki koja je odlučila da joj pomogne. Klarisin dečko se tog dana zatekao u kući ali je navodno odbio da učestvuje u ubistvu.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA