≫ 

Hrvat (25) nasmrt pretukao sinčića (2) u Italiji: Na Fejsbuku se hvalio pištoljima i drogom (FOTO)

Kad je policija našla telo nesrećenog dečaka, ono je bilo prepuno modrica, na glavi je bila vidljiva rana, a noge su mu bile u zavojima, a bilo je i tragova krvi

  • 7

Aliza Hrustić (25) otac dvogodišnjeg dečaka koji je pronađen mrtav u stanu u Milanu, priznao je juče da je do smrti tukao svog sina. Krvnički ga je udarao sve dok mališan nije izdahnuo, a istakao je da je to uradio u trenutku besa, nakon što je uzeo hašiš.

Italijanska policija ga je uhapsila zbog teškog i namernog ubistva, a sve je priznao pred policijom i milanskom tužiteljkom Đovane Kavaleri.

Kad je policija našla telo nesrećenog dečaka, ono je bilo prepuno modrica, na glavi je bila vidljiva rana, a noge su mu bile u zavojima, a bilo je i tragova krvi. Italijanski mediji javljaju da su roditelji nazvali hitnu pomoć oko 5 sati ujutro jer dete nije moglo da diše, ali kad je policija stigla, mogli su samo da utvrde smrt dečaka.

Aliza Hrustic Otac je dečaka i ranije tukao Foto: Facebook

Dečakova majka, 23-godišnja Silvija Zahirović, inače je trudna sa petim detetom. Par je imao četvoro dece. Jedno dete živi u Hrvatskoj, piše La Repubblica, a dvoje je dece već povereno socijalnim službama.

Kazna za ovo ubistvo bi mogla da bude pogoršana zbog činjenice da je dete bilo izuzetno malo, ali i zbog toga što je bilo prethodnog zlostavljanja.

Otac dečaka Aliza Hrustić rođen je u Firenci, ali je hrvatskog porekla, piše La Repubblica. Policija ga je pronašla oko 11:30, nakon što je pobegao i sakrio se sa dve najmlađe ćerke. Istražitelji su prvo pronašli njegov mobilni telefon.

Supruga Silvija ga je odmah po dolasku policije optužila za ubistvo detata. Šef policije Lorenzo Bukosi kaže da se ne zna šta je tačno Hrustiću bilo u glavi kad je ubio dete.

Aliza Hrustic Hvalio se oružjem na društvenim mrežama Foto: Facebook

- Ne znamo da li je dete plakalo, on je samo rekao da nije mogao da spava pa je uzeo hašiš. Ustao je zbog bolova i u napadu besa pretukao dvogodišnjaka - rekao je Bukosi i dodao da s obzirom na užas tog događaja neće biti konferencije za medije.

- Aliza je i inače razdražljiv i nasilan tip - rekao je njegov rođak Bardo Šečić, koji je, čim je čuo šta se dogodilo, požurio prema stanu Hrustićevih, u nadi da će moći da vidi dečaka poslednji put.

Dodao je da njegova porodica već dve godine ne razgovara s Hrustićem, a sve nakon što ga je napao bez razloga i udario ga kopčom od kaiša u glavu, od čega Šečić i dalje ima ožiljak. I neki od komšija su Hrustića opisali kao nasilnu osobu koja je često pod uticajem droge, kao i da dane često provodi u baru, prenosi Jutarnji.hr.

Aliza Hrustic Često je uzimao drogu Foto: Facebook

Hrustić čak i na svom Fejsbuk profilu ne skriva da koristi droge, a na njegovim se fotografijama može videti i pištolj.

Naime, Fejsbuk profil mu je prepun fotografija na kojima je on u raznobojnim košuljama, vide mu se brojne tetovaže, a na mnogim fotografijama pokazuje drogu i pištolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    23. maj 2019 | 10:22

    Nije bitno da li je a Srbin,Hrvat ,Makedonac,I'll bilo ko,on je covek MONSTRUM!!!!!!!

  • branka

    23. maj 2019 | 10:36

    Nisam znala da su Hrvati tamnije puti i da daju imena kao Alija...

  • RICINUS

    23. maj 2019 | 10:25

    Ako je on hrvat ja sam aborudjim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA