≫ 

Šta se nalazi u ostatku snimka sa Ibice, koji traje čak 7 sati: "Odvratne scene seksa i konzumiranja droge"

Štrahe i Gudenus strahuju od objavljivanja ostatka snimka

  • 5

Austrijska javnost videla je samo deo skandaloznog snimka sa Ibice koji navodno traje čak sedam sati, a zbog kog je austrijski vicekancelar Hajnc Kristijan Štrahe podneo ostavku. Na snimku je bio i njegov saradnik i visoki član Slobodarske partije Austrije (FPO) Johan Gudenus. Štrahe i Gudenus sada kao na iglama čekaju objavljivanje novih delova snimaka, koji, prema pisanju austrijske štampe, nisu nimalo prijatni.

Objavljene scene odnose se samo na politički osetljive delove, koji su doveli do političkog zemljotresa u zemlji, raspada koalicije sa partijom kancelara Sebastijana Kurca i vanrednih izbora koji će najverovatnije biti održani u septembru.

Glavni urednik nemačkog medija "Zidojče cajtung" Kurt Kister otrkiva šta se još nalazi na tom snimku iz vile na Ibici, koji traje sedam sati.

- Mnogo je delova koji puno otkrivaju, odvratnih i nekoliko patetičnih sekvenci. Većina njih je privatna - izjavio je urednik medija, koji je objavio snimak zajedno sa ekipom magazina "Špigel".

DROGA I SEKS?

Kako prenosi Oe24.at, on sadrži i scene droge i seksa, konkretno, kako piše medij, snimak će se verovatno vrteti oko Gudenusove konzumacije, kako je on sam rekao, "psihotropnih supstanci".

Medij piše da bi to mogao biti i kokain, ali i da na snimku postoje i scene seksa.

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA