Rešena misterija zavezanih nogu: Jeziva pozadina ubistva dvogodišnjeg dečaka, istraga otkrila da je Hrvat i ranije brutalno zlostavljao dete

Iako ne postoji opasnost od bega, postoji opasnost da Hrustić ponovo ubije, zaključio je sudija

  • 12

Ocu petoro dece, Hrvatu Alizi Hrustiću (25), koji je pre dva dana u stanu u milanskoj četvrti San Siro besomučno, nasmrt, pretukao svog dvoipogodišnjeg sinčića, određen je pritvor. Milanski istražni sudija Valerio Natale je, nakon što ga je saslušao, samouvereno zaključio: “Iako ne postoji opasnost od bega, postoji opasnost da bi A.H. mogao ponovo da ubije!”

Obdukcija preminulog dečačića zakazana je za početak iduće nedelje kako bi se potvrdile spekulacije da ga je otac prethodno fizički zlostavljao i ranije. Jer ono što se saznalo tokom istrage je monstruozno. Iako su inicijalno inspektori mislili kad su pronašli mrtvo telo dečaka na krevetu, da ga je otac vezao za noge kako bi mu onemogućio kretanje i hodanje, ubrzo je utvrđeno da mu je majka stavljala gaze na stopala s obzirom na to da mu je otac, iz čiste obesti, stopala palio upaljačem!

Povrede od opekotina bile su očito nesnosne za malenog dečaka jer je celu noć uoči ubistva dečak neutešno plakao. Bili su to zvuci, nažalost, koji su njegovog 25-godišnjeg oca monstruma razbesneli pa je posegnuo za hašišem da se smiri. Ali kako mu je dečji plač postao sve nepodnošljiviji, Aliza Hrustić je odlučio da sinčića pretučena smrt.

Aliza Hrustic Ovako se Hrustić predstavljao na društvenim mrežama, Foto: Facebook

- Istina je da sam ga na smrt pretukao. Ali, verujte mi, nisam hteo da ga ubijem. Popušio sam hašiš, a kako nikako nisam uspevao da zaspim, ustao sam i udarao ga. Kad sam video da ne diše nisam pomišljao da sam ga ubio – rekao je u svoju odbranu otac ubica.

Osim preminulog dečaka, on i njegova supruga, takođe Hrvatica, imaju još dve devojčice stare tri i godinu dana o kojima je preuzeo brigu Centar za socijalni rad, dok im u Hrvatskoj živi jedan stariji sin.

Dečakova majka, 23-godišnja Silvija Zahirović, inače je trudna sa petim detetom.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ava

    24. maj 2019 | 22:46

    Zivog ga zapalii pa gasiti pa ponovo zapaliti joj raspao se crkotino

  • jedan iz mase

    24. maj 2019 | 22:39

    Ljudi ja ovo nisam mogao do kraja ni da procitam...bezgresnu dusu od dve godine da ubije gde ide ovaj svet!?

  • Neko993

    24. maj 2019 | 22:13

    Ovaj ja za streljanje, kratko i jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA