Ovo je seksi Ruskinja za koju tvrde da je Štrahea koštala karijere austrijskog kancelara, a evo ko je ona zapravo (FOTO)

Za nju tvrde da je nećaka ruskog oligarha koja je razgovarala sa Štraheom u vili na Ibici

  • 1

Identitet žene koja je glumila nećaku ruskog oligarha u "aferi Ibica" i dalje je misterija, iako već danima društvenim mrežama kruži fotografija atraktivne plavuše za koju pojedinci tvrde da je upravo ta "nećaka". Žena čija se fotografija deli zapravo je ruska televizijska ličnost i, za sada, nema dokaza da je na bilo koji način upletena u celu priču.

Njeno ime je Lera Kudrjavceva Makarov (47). Ruskoj publici poznata je već godinama unazad, s obzirom da je od devedesetih godina pred malim ekranima.

Lera je u svom rodnom Kazahstanu završila umetničke škole, nakon čega je došla u Moksvu gde se školovala za glumicu. Iako je stigla do velikog platna pre desetak godina, prve korake u javnom životu napravila je kao plesačica, da bi potom postala voditeljka nekoliko gledanijih programa. U glumačke vode uplovila je 2007. godine i od tada do danas snimila je desetak filmova.

Kako je Kudrjavceva postala deo afera koja je koštala karijere austrijskog vicekancelara Hansa Kristijana Štrahea? Verovatno zbog prezimena.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
🎬Објава коју дели KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) дана

Naime, Lera je udata za ruskog hokejaša koji se zove i preziva isto kao ruski oligarh čija je navodna nećaka razgovarala sa Štraheom u vili na Ibici. Hokejaš Igor Makarov treći je suprug Lere Kudrjavceve, a par je u avgustu prošle godine dobio ćerku Mariju. Oligarh Igor Makarov, 48. najbogatiji Rus, oglasio se odmah nakon što je kontroverzni snimak sa Ibice dospeo u javnost i demantovao da uopšte ima nećaku.

Sama Lera nije se oglašavala o ovim navodima, a sudeći prema njenom Instragam nalogu, trenutno uživa u Majamiju sa suprugom i bebom.

Žena čiji se lik na spornom snimku ne vidi (bar ne objavljenim delovima snimka koji traje ukupno sedam sati) i dalje nije poznata javnosti, ali nemački mediji pišu da su idejni tvorac klopke u koju je upao Štrahe i njegov blizak saradnik Johan Gudenus jedan bečki advokat i detektiv. 

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA