≫ 

Uhapšeni perverznjaci u Indiji: Manijak (27) se napio, pa silovao 5 krava! Kamere ga odale! Pre toga, osmorica do smrti silovala kozu

Zločin je gori tim pre što je krava u Indiji sveta životinja

  • 4

Degutantne vesti stižu iz Indije: 27-godišnji muškarac uhapšen je zbog silovanja pet krava iz skloništa za ove životinje. Situacija je još gora po perverznjaka s obzirom na to da se u Indiji krava smatra svetom životinjom, zbog čega ova vest i obilazi svet.

SKLONIŠTE IMA KAMERE

Na njegovu žalost, sklonište je imalo nadzorne kamere, a volonteri su ostali šokirani kad su pregledom istih uvideli šta se dogodilo. Odlučili su da pričekaju da se prestupnik vrati, a kad se to dogodilo uhvatili su ga, brutalno pretukli i potom izručili policiji.

 

Sad je u pritvoru zbog optužbi za okrutnost prema životinjama, izvestila je policija severne indijske pokrajine Utar Pradeš. Takođe, policija je potvrdila da je bio po uticajem alkohola, a na to ovaj 27-godišnjak i pokušava da se izvuče. Tvrdi, bio je pijan, i ničega se ne seća.

Inače, skloništa za krave uobičajena su u ovoj pokrajini. Lokalni farmeri neretko puštaju krave na slobodu nakon što im se završi period laktacije. Naime, zakoni im ne dopuštaju klanje krava, pa im je najjednostavnija opcija da ih puste sa farme. Samo u ovoj godinu pokrajinske vlasti izdvojile su 142 miliona dolara za skloništa za krave.

LOKALNI PRESTUPNICI SILOVALI KOZU

Nije ovo prva ovakva vest koja je u zadnje vreme stigla iz Indije. Lane je uhapšeno čak osam osoba koje su nasmrt silovale kozu. Vlasnik koze je primetio nestanak životinje, pa se sa svojim prijateljima bacio u potragu.

Nije trebalo puno da traže, krivci su bili lokalni prestupnici – već su imali dosije zbog krađe motocikala i stoke – koje su, da stvar bude gora, zatekli na delu. I vlasnik koze je takođe pravdu uzeo u svoje ruke, prvo su pretukli trojicu zlostavljača, koji su potom priznali da ih je bilo još petorica, da bi onda alarmirali policiju.

Koza je preminula dan posle.

(Telegraf.rs/100posto.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA