≫ 

Bacila u bunar devojčicu (2) i tek rođenu bebu: Majka ubila svoje dve ćerke jer je muž neprestano maltretirao što nije rodila sina

Incident se dogodio u ruralnom delu Indije, gde očevi žensku decu skoro i ne priznaju

  • 1

Bračni par iz Indije uhapšen je zbog sumnje da su ubili svoje dvoje dece ženskog pola, jer su bili razočarani što nisu dobili sina. Žena je, sumnja se, bacila obe bebe u bunar usled neprestanog pritiska i prigovaranja koja je trpela od muža, pišu lokalni mediji.

Žena po imeni Sema i njen muž Danaram venčali su se 2015. godine. Posle dve godine braka dobili su jednu ćerku, a kada je zatrudnela drugi put, očajnički su želeli da to bude sin. 

Sema je, ipak, rodila još jednu devojčicu 9. maja ove godine i od tada je neprestano trpela torturu svog supruga koji ju je krivio zbog toga što na svet nije donela muško dete.

Ženi je u jednom momentu "pukao film", uzela je u naručje dvogodišnju ćerku i tek rođenu bebu i obe ih bacila u bunar u svom dvorištu.

Nakon što je to uradila, počela je da zapomaže i da zove komšije da joj pomognu da spase decu.

Uspeli su da ih izvade iz bunara i pokušali su da ih odvedu u obližnju bolnicu, ali nijedno od dvoje dece nije preživelo.

Sema je u policiji priznala da je ubila svoju decu u naletu rastrojstva, pošto više nije mogla da trpi kako joj suprug stalno prigovara zbog toga što je rodila dve devojčice.

Oboje su uhapšeni i odgovaraće pred sudom za ovaj zločin.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA