≫ 

Očaj na kruzeru u Španiji: Spasioci traže devojčicu u roze pidžami, sumnja se da je pala preko ograde

Svi gosti na kruzeru "Norwegian epic" zamoljeni su da pomognu tako što će posmatrati more da uoče bilo kakav znak da je devojčica u moru

  • 6

U toku je potraga za tinejdžerkom koja je, veruje se, pala sa luksuznog kruzera koji je plovio od Menorke do Majorke. Devojčica je navodno Amerikanka i u trenutku kada je poslednji put viđena nosila je roze pidžamu. Poslednji koji su je videli bili su njeni roditelji u 1 sat po ponoći kada su oni otišli na spavanje, a ona ostala na kod ograde, piše Dejli mejl.

Ona je rano jutros proglašena nestalom. Tada su svi gosti na kruzeru "Norwegian epic" zamoljeni da pomognu tako što će posmatrati more da uoče bilo kakav znak da je devojčica u moru.

Pomorski spasioci primili su hitan poziv u zoru. Smatra se da je devojčica očigledno upala u more oko 64 kilometra na potezu sever-severozapad od Menorke. Odmah su poslati helikopter i nekoliko čamaca, kao i avion. Poziv u pomoć je poslat svim plovilima u blizini.

Prema rečima jedne od putnica, Rebeke Sanderlin (20) kapetan je svim putnicima objavio da se vraćaju na mesto gde je jedna od putnica pala preko ograde.

 

- Posle dva sata plovidbe, kapetan je objavio da smo stigli u oblast gde je ona mogla da padne i zamolio sve putnike da izađu na palube i pogledom je traže u vodi. Rekao nam je samo da je nosila roze pidžamu, nije nam rekao druge detalje, godine ni išta drugo. Hiljade putnika kruzera stajalo je tako satima. Ceo dan smo ostali u toj oblasti, ne pomerajući se.

"Norwegian epic" može da primi do 4.100 gostiju i kada je sagrađen bio je treći najveći kruzer na svetu. Prvi put je zaplovio 2010. godine.

VIDEO: Panika u Veneciji, kruzer se sudario sa "džinom"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. jun 2019 | 12:42

    Ma čekajte, roditelji otišli na spavanje, a dijete ostalo kod ograde? Je li moguće da je ovo tacno? Šta je ovo, kakvi su ovo ljudi?

  • Messi

    9. jun 2019 | 12:18

    Roditelji su nekada bili odgovorniji, a sad od kako su se pojavili telefoni ,interneti itd. ,onda se o deci manje brine , i zato je sve vise ovakvih slucajeva ...

  • Plavac

    9. jun 2019 | 12:17

    A meni je sumnjiva ta pretpostavka da je dete palo preko ograde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA