≫ 

Srpkinja Tajana, supruga Johana Gudenusa, oglasila se emotivnom porukom na Instagramu povodom "afere Ibica"

Od afere sa spornim video snimkom sa Ibice, posle koje je ubrzo pala austrijska vlada, prošlo je tri nedelje

  • 2

Povodom Dana očeva, koji se u Austriji slavi druge nedelje u junu, ali i godišnjice braka s bivšim predsednikom poslaničkog kluba Slobodarske partije Austrije (FPO) Johanom Gudenusom, Tatjana Gudenus uputila je suprugu emotivnu poruku na Instagramu, obećavši mu da će biti uz njega "i u dobru, i u zlu".

Gudenusova žena Tajana, poreklom Srpkinja, koja je bila sa njim na španskom ostrvu, istakla je da mu u potpunosti veruje i da ga voli kao što ga je uvek volela.

- Dragi, pre dve godine sam ti pred Bogom obećala da ću biti uz tebe i u dobru i u zlu. Iako smo razloičiti svetovi, iako se često ne slažemo (naročito u politici), iako su me pojedini koje sam smatrala prijateljima mrzeli kada sam te upoznala, obećala sam ti to. Iako mnogi misle da si grub zbog svojih političkih stavova, ja u tebi vidim dobronamernog čoveka, koji poštuje tuđa mišljenja i prihvata me onakvu kakvu jesam. Nesebičan si i nepokolebljiv prema svojoj porodici i prijateljima. Zato te volim - napisala je Tajana Gudenus na Instagramu.

Supruga Johana Gudenusa dodala je tanimljivu opasku, da bi joj život možda bio lakši da nije sa njim, ali da svakako ne žali zbog toga.

- Možda bi mi život bio mnogo lakši bez tebe, ali što se našeg odnosa tiče, ne žalim ni zbog čega i volim te kao i prvog dana - napisala je gospođa Gudenus.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tajana Gudenus (@tajana.gudenus) on

Podestiimo, Johan Gudenus, bivši šef poslaničkog kluba Slobodarske partije Austrije (FPO) podneo je ostavku pre tri nedelje zajedno sa vicekancelarom i predsednikom FPO Hajnc Kristijanom Štraheom, zbog spornog snimka sa Ibice, na kom se vidi kako nekadašnji visoki funkcioneri nude poslove od državnog značaju navodnoj rođaki ruskog milijardera, u zamenu za finansijsku pomoć njihovoj stranci.

(Telegraf.rs/Heute.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA