≫ 

Bajden dao obećanje: Ako pobedim na izborima, izlečićemo rak (VIDEO)

Bajdenov sin Bo umro je 2015. godine zbog tumora na mozgu

  • 5

Bivši američki potpredsednik i kandidat za predsednika Džo Bajden obećao je da će "izlečiti rak" ako bude izabran za predsednika na izborima naredne godine.

Na mitingu u Ajovi, Bajden je iskazao koliko je teško suočiti se sa gubitkom člana porodice i time što drugi pokušavaju da vas uteše rečima: znam kako se osećaš.

- Realnost je da nemaju ideju kako se osećam - rekao je Bajden, govoreći o smrti sina Boa Bajdena koji je umro 2015. godine od zbog tumora na mozgu.

Bajden je potom obećao da će ako bude izabran za predsednika svi videti najveću stvar koja će promeniti Ameriku, prenosi Foks njuz.

- Izlečićemo rak - rekao je Bajden.

Njegova objava dočekana je aplauzom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. jun 2019 | 12:39

    Ti ces da izlecis rak?? Ti?? Kome je dete umrlo od istog, a drugu decu zasipa uranijom i svakojakim otrovima gde god stignu!? Podrzavas bombardovanje svake drzave na kojom se prstom pokaze. Umesto da se boris protiv trovanja i bombardovanja, da sakupljas novac za istrazivanje bolesti, ti jos hoces da budes predsednik kako bi dokusurio sve nevine ljude, zene i decu jer se ne slazu sa politikom tvoje zemlje.

  • Milan

    13. jun 2019 | 14:47

    On je najveći Rak !

  • rade

    13. jun 2019 | 14:27

    Cudo da nije u pristini na balu vampira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA