Indijski mađioničar hteo da imitira Hudinija pa vezan lancima uskočio u reku, nije izronio (FOTO)

Lahiri je bio okovan lancima za čije je vezivanje upotrebljeno šest brava

  • 4

Indijski mađioničar, koji je vezan lancima skočio u reku u pokušaju da imitira Harija Hudinija, verovatno nije preživeo svoj podvig.

Cilj tačke bio je da se mađioničar Čančal Lahiri oslobodi lanaca i otpliva na sigurno iz reke Hugli u indijskoj saveznoj državi Zapadni Bengal. On, međutim, nije izronio.

Glesaoci Lahirijevog podviga su o događaju obavestili policiju koja je odmah počela sa potragom.

Lahiri, takođe poznat kao Mandrake, u reku je bio spušten iz čamca. Bio je okovan lancem za čije je vezanje upotrebljeno šest brava. Sa obale i mosta Houra u Kalkuti posmatralo ga je nekoliko ljudi.

Uprkos potrazi koja je sprovedena, mađioničar još nije nađen. Jedan od policajaca izjavio je za novine "Hindustan tajms" da se Lahiri ne može proglasiti mrtvih dok mu telo ne bude pronađeno.

Fotograf zaposlen u lokalnim novinama "Džajant Šou" posmatrao je Lahirijev performans i razgovarao s njim neposredno pre izvođenja tačke.

- Kada sam ga pitao zašto rizikuje život za magiju, rekao je: Ako uspem, to će biti magija. Ako ne uspem, biće tragedija - rekao je Šou.

Lahiriju je ovo već drugi pokušaj rizične podvodne tačke, nakon što je pre 20 godina uronio u istu reku u staklenoj kutiji i uspeo da izađe.

- Nisam ni pomisio da ovog puta neće izaći iz vode - rekao je Šou koji je i tada bio prisutan.

Pogledajte video: Prenerazio je svog psa mađioničarskim trikom

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA