Ubila prijateljicu na Aljasci: Nepoznat "milijarder" joj obećao mnogo novca za snimke njenog leša

Nesrećnu devojku su najpre na prevaru pozvali na planinarenje, a onda izvršili podmuklo ubistvo

  • 1

Sintija Hofman (19), koja je bila ometena u razvoju, pronađena je mrtva u reci na Aljasci, a za ubistvo su osumnjičene njene navodne prijateljice. Pretpostavlja se da ju je ubila Dinejli Bremer (18), pošto ju je, navodno, upucala u potiljak i telo bacila u reku.

Na monstruozan čin odlučila se zbog novčane nagrade koju joj je obećao Derin Šilmiler, predstavljajući se kao milijarder Tajler. Rekao joj je, navodno, da treba nekog da ubije, a zatim da mu pošalje fotografije i snimke kao dokaz, da bi joj potom na račun uplatio veliku svotu novca.

Bremer je odlučila u tom trenutku da ubije Sintiju Hofman, a za taj čin obećano joj je devet miliona dolara.

Dvoje Dinejlinih prijatelja, Kejden (16) i Kejleb (19) takođe su optuženi da su učestvovali u ubistvu Sintije. Oni su priznali tužilaštvu da pristali da učestvuju u ubistvu jer im je "Tajler" obećao deo novca.

Kejleb je devojkama pozajmio svoj automobil, a one su zajedno sa Sintijom otišle u prirodu.

Rekle su joj da idu na planinarenje, posle čega su skrenule sa puta u šumsku stazu, a zatim joj vezale ruke i noge. Nakon toga usledio je pucanj u potiljak i bacanje tela žrtve u reku.

Devojke su optužene za ubistvo, a Kejleb za učešće. Podigunuta je optužnica i protiv "milijardera" Derina.

- Moja ćerka nije ovo zaslužila. Trebalo je da ima prijatelje kakve je želela, a ne ljude koji su se urotili protiv nje. I koliko to oni imaju godina? Muka mi je - rekao je Sintijin otac.

(Telegraf.rs/24sata hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    19. jun 2019 | 12:45

    Koje budale. Pre svega ljudski zivot se ne meri novcem a drugo,odakle im je garancija da ce im taj uplatiti? Pohlepa i naivnost ce im se olupati o glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA