Sve o pokušaju ubistva bejzbol legende "Big Papija": Imao je seks s pogrešnom ženom (FOTO)

Dejvid Ortiz pogođen je u leđa, a metak mu je izašao kroz stomak. Pravim čudom je preživeo

  • 0

Još četiri muškarca uhapšena su u Dominikanskoj Republici zbog sumnje da su pokušali da ubiju bejzbol legendu Dejvida "Big Papi" Ortiza. Postoje sumnje da im je za njegovo ubistvo bilo ponuđeno 400.000 dominikanskih pezosa, odnosno oko 8.000 američkih dolara.

Policija sada ispituje osumnjičene kako bi pokušali da saznaju nove detalje o motivima. a prema pisanju "Dejli mejla", čovek koji je naručio ubistvo Ortiza poznati je diler droge, koji je sumnjao da ga žena vara sa bejzbol igračem.

Nekoliko trenutaka pre pucnjave, neki od osumnjičenih viđeni su kako se okupljaju pored dva automobila parkirana blizu bara u kojem je Ortiz upucan. Dvojica su potom došla na motociklu i prišli baru zajedno sa revolverašem, koji se približio Ortizu, pucao u njega, a onda pobegao na dvotočkašu.

Dejvid Ortiz je pogođen u leđa, odmah je prevezen u lokalnu bolnicu, gde mu je spasen život.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by LA NUEVA ESCUELA // SPK (@superkenny15) on

Odmah nakon pucnjave, revolveraš koji je pucao u "Big Papija"predao je svoje oružje drugom motociklisti koji je pobegao s njim. Čovek koji je povukao obarač identifikovan je kao Rolfi Fereira Cruz (25) i on je među uhapšenima.

Identifikovani su i ostalih petoro osumnjičenih, a njihove uloge u ubistvu trenutno nisu jasne. Smatra se, pak, da se radi o muškarcima i jednoj ženi koji su pratili Ortizovo kretanje te večeri i dojavljivali plaćenom likvidatoru gde se nalazi.

David Ortiz Osumnjičeni da su učestvovali u pokušaju ubistva Dejvida Ortiza; Foto: Tanjug/AP

Iako se sumnja da je poznati diler droge naručio ubistvo Dejvida Ortiza zbog sumnje da ga je supruga varala sa legendarnim bejzbol igračem, "Big Papijev" tim zadužen za odnose sa javnošću negira takve navode.

Ortiz je ponedeljak klupskim avionom bejzbol kluba "Red Soksa" prebačen u bolnicu u Bostonu.

Trenutno se oporavlja, u utorak je načinio prve korake, a pretpostavlja se da će neko vreme ostati u toj zdravstvenoj ustanovi.

Doktori navode da ga je metak pogodio dok je bio okrenut leđima napadaču, a izašao je kroz stomak. Prava je sreća, kažu, što je ostao živ.

Prilikom operacije uklonjen mu je deo žučne kese, kao i deo creva, ali to neće izazvati ozbiljnije posledice po njegovo zdravlje.

Bejzbol zvezda Dejvid Ortiz živa je legenda u Dominikanskoj Republici, gde je rođen, kao i u Bostonu, gde je godinama igrao za "Red Sokse".

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA