Kolumnistkinja optužila Trampa: Pomogla sam mu da izabere ženski veš, a on me napao u kabini

Tramp je odbacio optužbe da je silovao ženu u svlačionici sredinom 1990-ih kao "fikciju" i "lažne vesti", navodeći da ne postoje dokazi za takve tvrdnje

  • 6

Kolumnistkinja magazina "El" Elizabet Džin Kerrol tvrdi da ju je američki predsednik Donald Tramp seksulano napao u svlačionici robne kuće na Menhetnu sredinom 1990-ih, navodi se u izvodu njene knjige koju je objavio magazin Njujork.

U svojoj knjizi, u delu u kojem piše o "gnusnim muškarcima", ona je navela da je upoznala Trampa krajem 1995. ili početkom 1996. godine u navedenoj robnoj kući u Njujorku.

Kerol tvrdi da je Trampa srela u radnji luksuzne robe "Bergdorf Gudman" koji ju je prepoznao kao "onu damu koja daje savete" i zamolio je da mu pomogne da pronađe "poklon za devojku".

E. Jean Carroll Elizabet Džin Kerol Foto: Guliver/Astrid Stawiarz/Getty Images for ELLE

Kerol, koja je u to vreme imala 52 godine, pristala je da mu se nađe i na kraju su završili u odeljku sa donjim vešom, gde niko više nije bio prisutan.

Kako je napisala, Tramp joj je ponudio da proba čipkani kombinezon, na šta mu je ona navodno u šali odgovorila da ga proba sam. Oboje su se smejali na putu do svlačionice, ali kada su ušli, Tramp je zatvorio vrata i nasrnuo na nju. Kerol tvrdi da ga je, nakon velike borbe, odgurala i pobegla iz radnje.

U svom saopštenju, Tramp je odbacio optužbe da je silovao ženu u svlačionici sredinom 1990-ih kao "fikciju" i "lažne vesti", navodeći da ne postoje dokazi za takve tvrdnje Kerolove.

On je rekao da nikad nije upoznao E. Džin Kerol i optužio je da je njena motivacija za takve tvrdnje da "proda novu knjigu".

donald tramp, kandidatura, predsednik sad, amerika Tramp je optužbe opisao kao lažne vesti Foto: Tanjug/AP

- Nikad nisam upoznao tu osobu u mom životu - rekao je Tramp.

Američki predsednik pozvao je sve koji poseduju "informacije da Demokratska partija sarađuje sa Kerol ili magazinom Njujork" da obaveste Belu kuću, prenosi Bi-Bi-Si.

- Treba da bude sramota one koji izmišljaju lažne priče o napadu kako bi pokušali da dobiju publicitet za sebe, ili prodaju knjigu, ili naprave političku agendu - naveo je Tramp.

On je, takođe, zahvalio robnoj kući "Bergdorf Gudman" jer je potvrdila da ne poseduje video snimak bilo kakvog takvog incidenta.

Kerol je 22. žena koja je optužila Trampa za seksualno neprimereno ponašanje, što je on negirao.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    22. jun 2019 | 10:29

    Laze baba

  • Misko

    22. jun 2019 | 12:41

    Kako su zenske krenule u tuzbe za silovanja, ispast ce da su skoro sve to dozivele, cudno je samo sto tuzakaju bogatase, nigde da tuze nekog, malera, zidara, postara, mehanicara itd. ja mislim da je ovo pokusaj iznude love na svoj zenski ego.

  • Miki

    22. jun 2019 | 11:28

    Pa što ga nije odmah prijavila a ne sad posle 20 i kusur godina?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA