≫ 

Tramp o optužbama novinarke za silovanje: "Pod jedan, nije moj tip, pod dva, to se nije desilo"

Tramp tvrdi da o toj ženi ne zna ništa

  • 0

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da kolumnistkinja koja ga je optužila da ju je devedesetih silovao u jednom njujorškom butiku "nije njegov tip".

- Reći ću s velikim poštovanjem. Pod jedan, ona nije moj tip. Pod dva, to se nije desilo - rekao je Tramp u intervjuu za list Hil.

Spisateljica I. Džin Kerol tvrdi da je prijateljski susret s Trampom u butiku Bergdorf Gudman 1995. ili 1996. godine postao nasilan kada ju je milijarder gurnuo uza zid u kabini za presvlačenje, otkopčao pantalone i silovao je. Kako navodi, u "kolosalnoj borbi" ga je odgurnula i pobegla, prenosi "Nedeljnik".

- Ne znam ništa o toj ženi. Ne znam ništa o njoj. Ona je… užasno je da ljudi daju takve izjave - naveo je predsednik SAD.

Kerol je za CNN rekla da je "srećna što nije Trampov tip".

Tokom predizborne kampanje 2016. godine više od deset žena je optužilo Trampa za neprikladno ponašanje u ranijim godinama. On je negirao sve te navode i rekao da te žene lažu.

Pogledajte video: On se bukvalno klanja Trampu, smatra ga Bogom, herojem i voli ga najviše na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA