≫ 

Dramatičan snimak spasavanja bebe: Devojčica ostavljena u kesi, policija traga za majkom (VIDEO)

Prijavljeno je da se iz šumovitog podučja čuje plač

  • 2

 Šerif iz američke savezne države Džordžije objavio je dramatičan snimak koji prikazuje spasavanje novorođene devojčice koja je pronađena živa u plastičnoj kesi u šumi.

- Objavli smo snimak kako bismo dobili pouzdane informacije o identitetu bebe i pokazali koliko je važno da se ovaj slučaj privede kraju - rečeno je iz kancelarije šerifa, prenosi AP.

Spasavanje bebe, Džordžija Foto: Tanjug/AP

Navodi se da se vlasti od 6. juna, kada je iz obližnje kuće prijavljeno da se iz šumovitog područja Kaminga čuje plač, nalaze u potrazi za majkom deteta.

Na snimku se vidi kako policajci otvaraju žutu plastičnu kesu i u njoj pronalaze bebu koja plače. I dalje je imala pupčanu vrpcu. 

Beba, nazvana Indija, trenutno se nalazi u bolnici.

Upozorenje: Snimak je uznemirujuće sadržine i nalazi se na vrhu teksta.

Da podsetimo, i u Beču je u kesi nađena beba, ali je dete bilo mrtvo kada je otkriveno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    26. jun 2019 | 10:38

    Боже Боже Боже и колико пута Ћу рећи Мили Боже ,, толико се боримо ја и моја супруга за једно чедо мало и још колико је такви као ми ,,,а добијају дјецу неки монструми кажи Боже Зашто вјерујем у тебе помози сваком нормалном да се оснује као родитељ,,, а знам да можеш да недаш овим као што су оставили овог малог Анђела!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA