Devojka misteriozno nestala na ostrvu, porodica je danima tražila, a policija je danas pronašla leš

Neposredno pre nestanka na ostrvu Vajt pre šest dana, bila je rasejana i u stresnom stanju

  • 0

Policija je pronašla telo u misiji pronalaska nestale studentkinje zoologije Rosi Džonson, koja je nedavno diplomirala i zaposlila se u PGL centru za terenske studije na ostrvu Vajt nedaleko od južne obale Engleske. Posle formalne identifikacije biće utvrđeno da li je to njeno telo i način na koji je umrla.

Neposredno pre nestanka na ostrvu Vajt pre šest dana, bila je rasejana i u stresnom stanju. Lokalno stanovništvo tvrdi da postoje pretpostavke da se neposredno pre nestanka posvađala sa kolegom.

Formalna identifikacija je i dalje u toku, a o pronalasku tela obaveštena je njena porodica, koja je danima unazad činila sve i piisala razne apele i molbe za pomoć.

Policija je telo pronašla nakon što se raspitivala "od vrata do vrata" u gradiću Vuton na ostrvu Vajt, a njena smrt se tretira kao sumnjiva.

Rosie Johnson Rosi Džonson nestala u nedelju; Foto: Facebook

Džon Torp (71) koji živi blizu PGL avanturističkog centra, gde je Rosi radila i na tom mestu nestala, rekao je da je policija pretražila njegov vrt, zatim vrtove njegovih suseda, kao i čamac čiji je vlasnik 71-godišnjak.

- Policija nije otkrila mnogo, ali su mi rekli da imaju saznanja da je devojka pre nestanka bila u stresnom stanju. Komšije su mi potom rekle da se posvađala sa nekim u PGL centru neposredno pre nego što je nestala. Policija je dva puta pretraživala moju baštu ove nedelje. To su radili i kod suseda. Pretraživali su i moj čamac na vodi, kao i ostala plovila pored njega, ali tu ništa nisu našli. Zaista se nadam da će je naći - rekao je pre nekoliko dana Torp za Dejli mejl.

Član porodice u kući njene majke u blizini u oblasti Aberidinšir u Škotskoj, rekao je da se nije javljala porodici od trenutka nestanka.

Rosie Johnson Ne zna se šta je uzrok njenog nestanka, sumnja se da je njeno telo; Foto: Facebook

- Uvek nam se javljala, mislili smo da je samo otišla u šetnju. Poslenji put je sa majkom razgovarala u nedelju, nekoliko sati pre nego što je prijvaljen njen nestanak - rekao je on.

Rosi Džonson se nije pojavila na poslu gde je radila kao instruktor terenskih studija kao instruktor terenskih studija, što je zaposlenima bilo sumnjivo.

Njen nestanak je u tom trenutku prijavljen, a policija je od tada intenzivno tragala za njom.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA