≫ 

Psi otkinuli ruku automehaničaru: "Kosti su se odvajale od mesa, to mogu da grizu, grlo im ne dam"

Zbog infekcije koju je zadobio usled napada, njegova borba za život i dalje traje

  • 6
Krvolocan pas Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource, Gofundme

Mehaničar Brendon Klark (43) pretrpeo je ozbiljne povrede nakon što su ga napala dva lovačka psa težine oko 50 kilograma kada je popravljao automobil. Zadobio je ozbiljne posekotine i rane po celom telu, a najgore je prošao u trenutku kada su mu životinje otkinule desnu ruku, prenosi Dejli mejl.

Napad se dogodio pre dve nedelje kada je čovek sa nadimkom "Medved" u jednom trenutku otišao do garaže da uzme potreban alat, kada je ugledao dva krvoločna psa, koji služe za lov na divlje svinje.

Nekoliko sekundi kasnije psi su ga oborili, a onda je usledila borba za život.

- Jedan od pasa, koji mi je unakazio lice, krenuo je zubima ka mom grlu, ali je odustao pošto je već u ustima imao "dobar zalogaj". Drugog sam uspeo da uhvatim za ogrlicu kako bih sprečio da me prikolje, a pas je u tom trenutku zgrabio moju ruku i počeo da je kida. Pomislio sam "Možeš da mi grizeš ruku, grlo ti ne dam" - ispričao je Klark potresne detalje napada, nakon čega je istakao nešto još strašnije.

- Mogao sam da čujem kako mi se kosti sa ruke odvajaju od mesa. Jeli su me živog - dodao je.

Borba gospodina Klarka sa krvoločnim psima trajala je oko sat i po vremena, dok se nije pojavio vlasnik životinja, koji je radio u obližnjoj kancelariji u kući pored puta.

Nakon njegovog dolaska psi su obustavili napad, ali su pre toga pokidali ruku mehaničara.

Gospodin Klark je sada u bolnici, a zbog iinfekcije koju je zadobio usled otkinuća ruke, njegovo zdravlje, pa i život, i dalje su ugroženi.

Njegov prijatelj Džejmi Iverit kontaktirao je organizaciju "GoFundMe", kako bi pomogao mehaničaru oko plaćanja medicinskih troškova.

Zamolio je sve dobre ljude da pomognu, jer kako kaže, Klark je takođe dobar čovek koji je svima izlazio u susret u svim situacijama.

Uznemirujuću fotografiju Brendona Klarka nakon što su mu psi otkinuli ruku možete videti OVDE.

(Telegraf.rs/Dailymail/GoFundMe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kica

    3. jul 2019 | 12:05

    Pse i vlasnika odrati zive. Najrealnije

  • Emil

    3. jul 2019 | 11:40

    Žrtva mora da plaća troškove lečenja?

  • dragoljub

    3. jul 2019 | 13:16

    dobermani su pravljeni da love ljude, tačnije da brane vlasnika. nemac, ne sećam se imena, koji je stvorio tu rasu je to uradio zbog toga što su ga sugrađani stalno maltretirali i jedostavno pronašao rešenje stvaranjem rase kojoj je jedina namena da se bore sa ljudima. oni su suviše slabi da bi lovili divlje svinje a suviše spori za lov na jelene kao recimo što su hrtovi pravljeni za taj lov. kao što su rotvajleri pravljeni da štite stada goveda od napada vukova u doba stogodišnjeg rata protestanata i katolika u nemačkoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA