≫ 

Izbegnuta tragedija u Veneciji: Kruzer usled jakog nevremena umalo udario u kafić (VIDEO)

Kapetan kruzera je u jednom trenutku izgubio preglednost. Srećom, uspeo je da izbegne kontakt sa ugostiteljskim objektom

  • 0

Drama se odigrala u Veneciji u nedelju u popodnevnim časovima kada je kruzer prošao tik pored kafića i u poslednjem trenutku izbegao kontakt.

Usled jakog nevremena, kruzer je u jednom trenutku izgubio preglednost, prišao samoj obali i umalo udario u baštu kafića u "romantičnom gradu".

Srećom, kapetan broda uspeo je da obuzda plovilo i da izbegne udar u ugostiteljski objekat. Samim tim situacija je prošla bez ozbiljnijih posledica.

KRUZER PROŠLOG MESECA UDARIO U MANJI BROD

Panika u Veneciji usled pristajanja kruzera ne dešava se retko. Pre samo mesec dana, situacija je bila mnogo ozbiljnija od jučerašnje.

Naime, kruzer "Opera" je početkom juna prilikom pristajanja na putnički terminal luke u Veneciji udario u manji turistički brod.

Tom prilikom povređeno je četvoro turista, od kojih su dve osobe usled težih povreda prebačene u bolnicu.

Mnogi stanovnici Venecije, pa i turisti, iz bezbednosnih razloga su pokrenuli pitanje zabrane pristajanja kruzera u ovom italijanskom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA