Jezivi detalji o smrti naučnice: Nađena je u pećini na Kritu, istraga utvrdila da je ugušena

Suzan je nestala 2. jula

  • 2
Suzanne Eaton Foto: Facebook/Searching for Suzanne

Istraga je pokazala da je američka naučnica Suzan Iton (59), čije je telo otkriveno nekoliko dana nakon što je nestala na Kritu, ugušena, javlja CNN.

Suzan Iton bila je zaposlena na Odeljenju biologije na Institutu Maks Plank u Drezdenu, a prisustvovala je konferenciji koja se održavala u Pravoslavnoj akademiji na severozapadu Krita.

Iton je bila udata za britanskog naučnika Tonija Hajmana i imala je dvoje dece, sinome Maksa i Luka.

Nestala je tokom trčanja 2. jula. Iton je imala običaj da trči 30 minuta dnevno i njena porodica je verovala da su ekstremne vrućine mogle da budu razlog njenog nestanka i smrti.

Ipak, telo naučnice je nađeno u ponedeljak u pećini, a istraga je pokazala da je umrla nasilnom smrću. Institut Maks Plank na kom je Iton bila zaposlema objavio je da je u toku istraga o ubistvu koju vodi policija na Kritu, prenosi "Index.hr".

- Zaista smo šokirani i uznemireni ovim tragičnim događajem. Suzan je bila izvanredna naučnica, sportistkinja, supruga i majka puna ljubavi. Bila je divna osoba, svi su je voleli - naveo je institut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andjela

    11. jul 2019 | 18:28

    Čuvajte se ljudi, posebno na ostrvima jer su puna ludaka i psihičkig bolesnika zbog izolovanosti tj. svi su u manje-više bliskim gentskih vezama pa se i psihičke bolesti javljaju češče.

  • Sexo

    11. jul 2019 | 17:03

    "Zoran Marjanovic 2"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA