Nastavnica spavala sa svojim maloletnim učenikom u učionici i kolima, osuđena na 20 godina zatvora

Učenik je policiji ispričao da je njihova afera počela kad je nastavnica Britani Zamora flertovala sa njim u razredu

  • 26
Nastavnica Britani Zamora Printskrin: Youtube/12 News

Britani Zamora (28), bivša nastavnica iz Feniksa u Arizoni, koja je spavala sa trinaestogodišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina zatvorske kazne nakon što je priznala krivicu.

Naime, učenikovi roditelji prijavili su direktoru škole da su pronašli prepisku između nastavnice i sina koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali polni odnos.

Roditelji su takođe tvrdili da ih je kontaktirao njen suprug Danijel koji ih je molio da ne prijave njegovu ženu jer je "napravila grešku".

Britani je navodno sa učenikom imala seks u 3 navrata, a 2 puta mu je pružila oralni seks, jednom u učionici i jednom u svom autu.

- Kad bih mogla da dam otkaz i imam seks s tobom po ceo dan, to bih učinila - napisala mu je između ostalog, u porukama koje su razmenjivali.

Učenik je policiji ispričao da je njihova afera počela kad je Britani flertovala sa njim u razredu.

Drugi učenik tvrdi da je video seksualni odnos između školskog druga i nastavnice, a priznao je da je i njemu slala gole fotografije.

- Mrzim Britani zbog onoga što je učinila mom sinu i porodici. Ne bismo smeli da patimo zbog nečije tuđe bolesne požude, ali patimo - rekla je majka dečaka.

Roditelji su tražili maksimalnu kaznu zatvora od 44 godine, a tokom suđenja su strahovali da će Zamora dobiti nižu kaznu jer je mlada i lepa. Nastavnica je, inače, uhapšena marta prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    14. jul 2019 | 08:17

    Pogrešila je, naravno, ali, kazna je preoštra apsolutno.. A onaj bogataški pedofil dobio ranije godinu dana kućnog pritvora, od toga 6 dana šeta slobodno.. Američki zakoni i kazne su krojeni po meri bogatih!

  • Crni

    14. jul 2019 | 08:16

    Amerika ima odlicne zakone za ubice ,silovatelja,pedofile...Al za ovu bas su preterali sve granice...

  • Dusan

    14. jul 2019 | 08:03

    pa gde ce im dusa???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA