≫ 

Završila u zatvoru zbog paljenja urne psa i izazivanja požara: Sada je pronađena mrtva u lokvi krvi

Najpre joj je naloženo da se iseli iz stana zbog nedoličnog ponašanja, a onda je izazvala požar, usled čega je osuđena na zatvorsku kaznu

  • 2
Angela Vickers Foto: Police

Britanka Enđela Vikers (37), koja je osuđena zbog izazivanja požara u svom stanu u Stouku nakon što je zapalila urnu svog kućnog ljubimca, pronađena je mrtva u svojoj zatvorskoj ćeliji.

Ona je služila dvogodišnju kaznu u trenutku kada je njeno telo pronađeno u lokvi krvi.

U zatvor je dospela nakon što je osuđena zbog izazivanja opšte opasnosti usled požara koji je izazvala tako što je zapalila posudu sa urnom svog psa, nakon čega se požar proširio i zahvatio ceo stan.

Tom prilikom načinila je štetu od oko 2.000 evra, a stan je zapalila nakon što joj je saopšteno da mora da se iseli zbog bučnog i nedoličnog ponašanja.

Pre nego što je zapalila stan, pretila je da će to učiniti pošto su je komšije prijavile za puštanje glasne muzike, lupanje vratima, svađe sa susedima i verbalnog zlostavljanja.

Mrtvu Vikers pronašao je zatvorski čuvar, pošto je primetio da prethodnog dana nije izlazila iz ćelije koja je sve vreme bila zaključana.

Zatekao je mrtvo telo u sedećem položaju sa glavom pognutom ka podu i mnogo krvi u ćeliji.

Obdukcijom je utvrđeno da je na telu imala brojne ožiljke i posekotine koje je izazvala samopovređivanjem.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA