Ubio je Bjanku, a onda okačio jezive fotografije njenog izmučenog tela na Instagramu

Više od 12 sati fotografije su bile na društvenim mrežama

  • 1
Bjanka Dejvis ubio je dečko

Foto: Instagram

Mladu internet zvezdu iz Njujorka ubio je dečko, pa jezive fotografije njenog mrtvog tela objavio je na internetu. Užasan prizor na društvenim mrežama stajao je više od 12 sati, zbog čega se i Instagram našao na udaru kritika.

Fotografiju tela tinejdžerke Bjanke Devins (17) šerovao je Brendon Endru Klark (21) oko 6.40 sati u nedelju, a pored nje je napisao: "Žao mi je, Bjanka".

Bianca Devins ubistvo

Printskrin: Instagram/@yesjuliet

Do nedelje uveče fotografija je još uvek bila aktivna i stavljena je iza zamagljenog filtera osetljivog sadržaja, izveštava Bazfid njuz. Međutim, korisnici su još uvek mogli da pogledaju sliku tako što su kliknuli na ekran, jer Instagram nije smatrao da to "krši njihova pravila".

Policija je saopštila da je mladić devojci presekao grlo nožem. Nakon što je jezive fotogrtafije objavio na Internetu, policija ga je locirala. Pronađen je u jednoj slepoj ulici u gradu Utika.

Bianca Devins ubistvo

Printskrin: Instagram/@yesjuliet

Kada su stigli na mesto zločina, zatekli su Klarka kako se ubada nožem u vrat, prenosi Dejli star.

Nakon toga je legao preko zelene cerade ispod koje je sakrio njeno telo.

- Policajac je odmah primetio smeđu kosu koja je virila ispod cerade i pomislio je da se tamo nalazi ranjena žena. Mladić je to priznao, a onda je izvadio telefon i napravio selfi ležeći preko njenog mrtvog tela - saopštila je policija Njujorka.

Telo nesrećne devojke pronađeno je pored njenog automobila, a pretpostavlja se da je mladić nakon svađe skrenuo u slepu ulicu gde je ubio svoju devojku.

Bjanka Dejvis ubio je dečko

Foto: Instagram

Policija je saopštila da je mladić sam pozvao 911 i prijavio da je ubio devojku.

Navodno je mladić fotografije objavljivao i dok je na licu mesta bila policija.

Uspeli su da ga razoružaju i odvedu u pritvor.

U ponedeljak uveče Klark je optužen za ubistvo drugog stepena i preti mu do 25 godina zatvora ukoliko bude osuđen, prenosi Njujork post. Profil mladića bio je aktivan sve do ponedeljka ujutru, potvrdio je portparol firme.

Bjanka Dejvis ubio je dečko

Foto: Instagram

- Uklonili smo ovu sliku, a potom i nalog, zbog kršenja naših pravila - rekao je portparol Instagrama za Dejli mejl. Međutim, nisu rekli u koje vreme su uklonili fotografiju tela ubijene zvezde.

Bjanka Devins imala je preko 35.000 pratilaca na društvenim mrežama. Ona i Klark upoznali su se pre dva meseca na Instagramu.

Policija je saopštila da su u početku komunicirali samo preko Instagrama, pre negp što su se lično sreli.

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA