Nasmejan se popeo na tobogan i spustio sa devojkom, a sada ne oseća noge i ne može da diše (VIDEO)

Moguće je da ni posle operacije momak neće moći da stane na svoje noge

  • 3
David Foto: Facebook

Jedan Britanac (23) upustio se u zabavu na toboganu u jednom španskom akva-parku, ali u sledećem momentu sve je pošlo po zlu i momak je završio sa polomljenim vratom, paralizovan.

Ova nesreća zabeležena je i na video-snimku koji je napravio prijatelj. Sve je delovalo normalno, zabavno, mladić se spustio na dušeku niz vrtoglavi tobogan, ali na kraju, desilo se nešto što mu je zauvek promenilo život.

Zapravo, Britanac po imenu Dejvid sada je u bolnici u španskom gradu Alikante, na aparatima. Njegova porodica obelodanila je da bi mogao da ostane zauvek paralizovan od grudi nadole.

Polomila su mu se dva pršljena i oštetila kičmena moždina.

- Proživljavamo noćnu moru svakog roditelja. Naš sin je otišao na letovanje sa devojkom, a sada nam govore da bi mogao do kraja života da ostane nepokretan. Sve što možemo je da se molimo. On je sediran, ali svestan je svega što se dogodilo. Ima odličnu negu, ali želimo što pre da se vratimo u Englesku - ispričala je Dejvidova majka.

Video snimak nesreće pokazuje kako se Dejvid sa devojkom uz smeh spušta niz tobogan, ali na kraju se njegova glava naglo pomerila, neposredno pred udar u vodu.

David Foto: Facebook

Porodica je zamolila da se ovaj trenutak kobnog preloma ipak ne objavi u javnosti, a njegova majka čak nije mogla ni da pogleda trenutak u kojem se njenom sinu promenio život. Dejvid je nakratko izgubio svest, da bi se potom probudio i rekao "Ne osećam noge".

Njegova porodica je zatražila da se istraži bezbednost ovog akva parka, jednog od najvećih na svetu.

Mladića sada čeka operacija vrata i traheotomija (stvaranje otvora na vratnom delu dušnika), kako bi mogao da diše bez aparata...

Park u kojem je stradao zove se Akvalandija i jedna je od najpopularnijih atrakcija u turističkom gradu Benidorm. Kako je rekao portparol ovog parka, nezavisna kompanija svake godine proverava stanje opreme. Osim toga, zaposleni rade provere svakog jutra. Kako kažu, nesrećni momak, sudeći po video snimku nije ispoštovao pravila.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    16. jul 2019 | 22:57

    Jel ga ostavila devojka?

  • Bisenija

    17. jul 2019 | 11:11

    Sve te ludorije zvane akva itd.pozatvarati. AKo neko ne ume da uziva u vodi,vec traži fantaziju,ne treba ni da prilazi vodi.

  • Ja

    16. jul 2019 | 22:58

    Ne vidim mu 1 nogu na slici. Možda je naslutio? 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA