≫ 

Razveli se bivši malezijski kralj i ruska lepotica zbog njenog žestokog seksa u bazenu (FOTO)

Njihovo venčanje prošle godine iznenadilo je sve

  • 32

Bivši kralj Malezije razveo se od svoje supruge, ruske misice, samo nekoliko nedelja nakon rođenja sina, preneli su danas svetski mediji.

Ova vest pojavila se uprkos tome što je bivša mis Moskve Riana Oksana Voevodina (27) nedavno na društvenim mrežama govorila o svom bajkovitom braku i životu.

Iznenađujuće venčanje između sultana Muhameda V iz Kelantana (50) i ruske lepotice u ruskoj prestonici prošlog novembra zapanjilo je Malezijce.

Međutim, sada potvrda o razvodu ukazuje na to da je bivši kralj, koji je napustio monarhiju nakon otkrića o seksu njegove supruge u bazenu u televizijskoj emisiji, prekinuo vezu.

Razvod je registrovan kao konačan 1. jula ove godine, objavio je medij u Kuala Lumpuru. Sertifikat, koji nosi kelantanski državni grb, ukazuje na to da je razvod učinjen kroz izgovaranje reči "talak" tri puta - najteži i nepovratni oblik razvoda u islamu.

Sertifikat je kopija koja se daje ženi, tvrdi medij, i glasi na njeno devojačko prezime, Gorbatenko.

Kao datum razvoda navodi se 22. jun i piše da je obavljen u Singapuru. Da podsetimo, njihov sin rođen je samo mesec dana ranije, 21. maja.

 
 
 
View this post on Instagram

21 May 2019 - the Day, when my life was divided into "before" and "after". Everything that I was told about the changes occurring with a woman after the birth of a baby is true. This love is special. These feelings are completely new. I am greatful to Allah and my husband for our son. Now there are three of us. Thank you for choosing our family, Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra 21.05.2019- день, когда моя жизнь разделилась на "до" и "после". Все, что мне рассказывали об изменениях, происходящих с женщиной после рождения малыша - чистая правда. Эта любовь- особенная. Эти чувства- совершенно новые. Я благодарна Всевышнему и мужу за нашего сына. Теперь нас трое. Спасибо за то, что выбрал нашу семью, Тенку Исмаил Леон Петра Бин Тенку Мухаммад V Фарис ПетраA post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

 

Par se venčao 7. juna prošle godine na muslimanskoj ceremoniji, koja je bila tajna. Njihova veza je izašla na videlo kada su održali raskošno drugo venčanje u moskovskoj koncertnoj dvorani.

Za sada ruska mlada nije se oglašavala o ovome na društvenim mrežama.

U januaru je bilo spekulacija da je njihov brak zapao u krizu, ali je to negirao njen otac, Andrej Gorbatenko.

- To su gluposti, ne čitam vesti, ali to bih valjda znao - rekao je tada on.

Ni iz palate se za sada još uvek niko nije oglasio.

VIDEO: Evo koliko sponzoruša ima na ulicama Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    17. jul 2019 | 21:26

    Prelep par Nije zbog para voli ga

  • Brk

    17. jul 2019 | 22:49

    Da li je moguce da niko nije shvatio da je on sada video snimak koji se sada pojavio a koji datira iz ranijeg vremena i da on preko toga nije mogao ni hteo da predje?

  • Dejan

    17. jul 2019 | 21:47

    Ima jak zeludac ova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA