Svet bruji o aferi oženjenog direktora Gugla: Hoće decu sa studentkinjom, problem pravi njegova žena

Prsten sadrži safir i navodno vredi milione

  • 7

Bivši direktor Gugla Erik Šmit navodno je dao prsten od 10-karatnog zlata mladoj ženi sa kojom često provodi vreme, uprkos tome što je Šmit i dalje oženjen. Svoju suprugu Vendi upoznao je krajem sedamdesetih, a par se venčao 1980. godine. Imaju dve odrasle ćerke, Sofi i Alison. U braku su već 39 godina.

Šmit (64), čije bogatstvo se procenjuje na 13,2 milijarde dolara sada je dao ogroman prsten sa safirom 32-godišnjoj Aleksandri Duzberg, koja je stara kao njegova ćerka Sofi.

Milijarder je to navodno učinio pre nekoliko nedelja, a izvori kažu da se radi o "prstenu prijateljstva".

- Erik provodi vreme s Aleksandrom i dao joj je prsten kao znak prijateljstva. Iako je to pokrenulo mnoge tračeve, ne radi se o vereničkom prstenu - rekao je izbor za PejdžSiks, prenosi Dejli mejl.

Drugi pak izvor tvrdi da Duzberg, inače bivša studentkinja medicine, govori svojim prijateljima da je među njima stvar ozbiljna i da što pre žele da imaju decu, ali da njegova žena to znatno otežava.

Procenjuje se da prsten vredi milione.

U poslednjih nekoliko godina pojavile su se glasine o njegovim vanbračnim aferama, prenosi "Jutarnji list".

U 39 godina dugom braku sa Vendi, Šmit je navodno imao više veza s mlađim ženama, uključujući i vezu sa jednom televizijskom voditeljkom, izvršnom direktorkom kompanije za odnose sa javnošću, te jednom vijetnamskom pijanistkinjom.

Od 2007. do 2010, kada se smatra da je bio u vezi sa TV voditeljkom Kejt Boner (52), Šmit je bio na vrhuncu moći. Postao je direktor Gugla 2001. godine.

Zanimljivo je da je prsten dao i Marsi Sajmon, koja je PR stručnjak, koja je viđena sa njim na francuskoj rivijeri 2006. godine. Njoj je dao veliki žuti dijamantski prsten. Uprkos svim ovim tračevima, čini se da Šmit nema nameru da se razvede od svoje žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    17. jul 2019 | 15:07

    I ja bih da imam devojku, ali mi ne da žena...

  • Pera kojot

    17. jul 2019 | 15:46

    Tu samo komunizam treba uvesti, i onda nema ovakih snobova!

  • xy

    17. jul 2019 | 15:02

    Ma svaku paru zena da mu uzme pa nek ide goljo posle od studentkinje do studentkinje hahah ali mator a goljo nece posle ni studentkinje,moze samo mator s lovom hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA