≫ 

Jutjub zvezda Emili poginula je na trotinetu koji joj je dečko poklonio za rođendan. Sada se oglasio

Džejk je izjavio da je kupio skuter Emili za rođendan u maju i da je ona bila na putu do klinike za vantelesnu oplodnju

  • 0
Emili Hartridž

Foto: Printskrin/Youtube

Instagram zvezdu je udario kamion dok je vozila električni trotinet, poginula je, a sada je dečko otkrio da joj je on kupio dvotočkaša za rođendan.

U priči o smrti "Instagram" i "Jutjub" zvezde Emili Hartridž postoji tragičan obrt.

Emili (35) je poginula u udesu u Londonu 12. jula, kada je vozeći svoj električni skuter udarila u kamion, a njen dečko Džejk Hejzel otvorio je dušu nekoliko dana nakon tragičnog incidenta.

 
 
 
View this post on Instagram

I LIKE THE SMELL OF YOUR FARTS ❤️ - This is a bit of a soppy one lads, I’m sorry but...hear me out 🤷🏽‍♂️ Last year was an interesting one to say the least. I mean getting treated for a drug and drink problem, and then ending up in a mental health hospital shortly after I’m sure would be a rocky year for anyone 🤯 There were a lot of amazing experiences that came through all that though. But this one kind of tops them all... 😚 When I started to get back onto my feet a little I went for a training session at F45 with a good mate of mine who’d recently invested in one. Long story short there were a few guys who wanted to know if I’d be happy to help out, and work with them on sales. At first I was a bit like “thank you but no thank you” 😏 Eventually though I thought I’d give it a crack. Things were going pretty smoothly for the first couple of weeks so I offered to help out at @f45_training_farringdon also - on my first day there I met @emilyhartridge 🤩 She walked up and introduced herself in a really confident way, and I can honestly say I was blown away. Getting to know her has been absolutely incredible. Emily has extremely similar experiences with mental health, and has been an amazing support through my struggles with it all 🙏 There’s many times in a day where I can ask myself, “what would have been different if I had just not gone on that last night out?” The truth is, if I hadn’t, I’d have never met her. I’m extremely grateful that I went out that last time, and that life led me down this path 🥰 Emily you are THE most down to earth, inspiring, and beautiful person, inside and out that I’ve ever met. Obviously we argue, get in strops, and all the rest of it, but when you dutch oven me in bed, because I’m a weirdo it only draws me closer to you 🤣 I can’t wait to become your next flatmate, get ready for that loo seat being left up ALL THE TIME - love you 😘 I had got used to going through the ups and downs of life on my own, and was pretty much ready to continue to do that for good. What a nice change it’s been having someone to share it all with xA post shared by JAKE HAZELL (@jacob_hazell) on

 

Džejk je izjavio da je kupio skuter Emili za rođendan u maju i da je ona bila na putu do klinike za vantelesnu oplodnju kad se dogodila nesreća. Par je planirao bebu.

- To je bila tragična nesreća koja je ostavila rupu u našim životima - rekao je Džejk, dodajući da je Emili bila "najlepša osoba koju je ikad upoznao".

U Velikoj Britaniji električne skutere je zabranjeno voziti na javnim putevima i trotoarima. Britansko Ministarstvo za transport trenutno razmatra bezbednu upotrebu ovih vozila na putevima i njihovu regulaciju.

 
 
 
View this post on Instagram

Good morning from Tulum. This place is INCREDIBLE! And I mean...she’s alright too 🤤#mexico #tulum #sonicthehedgehogA post shared by JAKE HAZELL (@jacob_hazell) on

 

Džejk – inače "jutjuber" – je na emotivnom snimku objavljenom u ponedeljak zahvalio svima koji su mu iskazali podršku nakon tragedije.

- Emili me je ohrabrivala da pričam o svojim osećanjima. Stoga sam želeo da postavim video jer je to najlakši način da se zahvalim i kažem ljudima da sam dobro - rekao je on.

Manje od mesec dana pre njene smrti, Džejk je podelio post na "Instagramu" u kom se otvorio oko njihove veze i priznao kako ga je "oduvala" kad ju je prvi put video.

 
 
 
View this post on Instagram

HAPPY EASTER LEGENDS 🐣 HOPE YOU ALL HAVE AN AWESOME LONG WEEKEND 🔥 . . #easter #salcombe #sun #bankholidayA post shared by JAKE HAZELL (@jacob_hazell) on

 

On je naveo kako je prošla godina za njega protekla u rehabilitaciji od droga i alkohola, nakon čega je završio u bolnici za mentalno obolele. Čim je stao na svoje noge otišao je u lokalnu teretanu i nakon dve nedelje odlučio da pomogne vlasnicima na drugoj lokaciji u Faringdonu, gde je Emili radila kao lični trener.

Džejk je priznao da su se on i Emili povremeno svađali, ali da su njihovi srećni trenuci nadjačali sve drugo.

Emili Hartridž imala je više od 350.000 pratilaca na "Jutjubu", a 63.000 na "Instagramu".

VIDEO: Čovek se otkačio sa litice visoke 2 kilometra i skočio u smrt

(Telegraf.rs/People , ABC news , Yahoo News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA