Par koji se upoznao u Hrvatskoj brutalno ubijen u Kanadi: Osumnjičena dvojica nestalih tinejdžera

Dvojica mladića vode se kao nestali od prošlog petka

  • 0
Chynna Deese, Lucas Fowler Foto: New South Wales Police

Dvojica kanadskih tinejdžera, koji su proglašeni nestalima prošle nedelje, sada su postali glavni osumnjičeni za ubistva mlade Amerikanke, njenog dečka iz Australije i nepoznate muške osobe.

Kem Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18) smatraju se opasnima, a vlasti su poručile grašanima da izbegavaju, radi sopstvene sigurnosti, s njima da stupaju u kontakt.

Sumnja se da su oni ubili 24-godišnju Čajnu Noel Diz i 23-godišnjeg Lukasa Robersona Foulera. Policija je 15. jula pronašla njihova tela pored auto-puta Aljaska, nekih 20 kilometara južnije od popularne turističke destinacije Hot Springs Liard.

Sredinom jula, Amerikanka i Australijanac su pornađeni mrtvi u Kanadi gde su boravili na dvonedeljnom turističkom putovanju.

Kam McLeod, Bryer Schmegelsky Foto: RCMP

Policija veruje da se ubistvo dogodilo 14. jula između 16 sati popodne i sledećeg jutra u 7 sati. Njihov plavi kombi pronađen je pored tela, a svedoci su izjavili za medije da su ranije videli par na ulici i da im se kombi pokvario. Policiji su bila potrebna tri dana da identifikuju tela.

Mladi par upoznao se u jednom hostelu u Hrvatskoj 2017. godine i od tada su putovali zajedno po svetu, prenosi "Index.hr"

Mekleod i Brajer smatraju se nestalima od prošlog petka. Bili su na putu za Jukon gde rade i od tada se nisu javili porodici. Njihov izgoreli kombi pronađen je na putu pored jezera Dise, koja se nalazi nekih 500 kilometara od mesta gde su pronađeni Fouler i Diz.

Pored kombija je pronađeno i izgorelo mrtvo telo, koje nije još identifikovano, ali policija veruje da se radi o muškarcu u 50-im ili 60-im godinama.

Pogledajte video: Krvavi okršaj na Novom Beogradu: Upucao devojku, pa pokušao da se ubije

(Telegraf.rs/BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA