Pronađena tela tinejdžera osumnjičenih za trostruko ubistvo: Upucali ljubavni par i zapalili čoveka

Bili su osumnjičeni za smrt para koji je putovao Kanadom u kombiju i još jednog muškarca

  • 0
Kam McLeod, Bryer Schmegelsky Foto: RCMP

Kanadska policija veruje da je pronašla tela dvojice tinejdžera za kojima je tragala jer su bili osumnjičeni za tri ubistva u Britanskoj Kolumbiji, piše Sputnik.

Podsetimo, kanadski tinejdžeri Kem Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18), osumnjičeni za ubistvo australijsko-američkog para u Britanskoj Kolumbiji, ubrzo su optuženi i za ubistvo treće osobe.

UPUCAN U BLIZINI KOMBIJA

Leonard Dik nađen je ustreljen u Britanskoj Kolumbiji u blizini zapaljenog kombija čiji su vlasnici bili upravo Šmegelski i Mekleod, javlja BBC. Nekoliko dana ranije na udaljenosti od 500 km nađeni su mrtvi i turisti Čajna Noel Diz i Lukas Roberson Fouler.

Policija je tada potvrdila nalog za hapšenje obojice tinejdžera. Obojica su viđena kako odlaze iz Britanske Kolumbije.

USTRELJEN I LJUBAVNI PAR

Ubijeni par Čajna Noel Diz i Lukas Roberson Fouler putovao je Kanadom u svom kombiju. Nađeni su ustreljeni 20 km južno od Liard Hot Springsa. Policija veruje da su ubijeni 14. jula. Svedoci su potvrdili da su ranije videli par uz put nakon što je došlo do kvara na kombiju.

Kem Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18), obojica s Vankuver Ajlanda, putovali su na posao u Jukon prošle nedelje i otada nisu u kontaktu sa svojim porodicama.

U početku su se smatrali nestalima, ali policija ih je u utorak imenovala osumnjičenima za smrt Foulera i Diz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA