≫ 

Drama nakon saobraćajne nesreće: Napadač upucao dve osobe nasred auto-puta u Hjustonu, pa pobegao

Pretpostavlja se da je do pucnjave došlo nakon svađe usled sudara

  • 1
sad, hjuston, pucnjava, auto-put Printscreen: Youtube/KETKnbc

Nepoznati muškarac upucao je dve osobe na auto-putu u Hjustonu. Nakon pucnjave pobegao je sa mesta zločina, a u toku je potraga za njim, saopštila je policija.

Najpre su policijski zvaničnici dobili dojavu o saobraćajnoj nesreći, a kada su stigli na lice mesta, ustanovili su da je ipak došlo do pucnjave, u kojoj su ubijene dve osobe, prenosi CNN.

Pretpostavlja se da se najpre zaista dogodio udes, da bi posle nekoliko trenutaka, usled revolta zbog saobraćajke, nastao krvavi obračun.

- Nakon sudara iz vozila su izašle dve osobe. Jedna od njih je imala oružje i počela je da puca na automobil sa kojim se sudari - saopšteno je iz policije.

Vozilo se usled pucnjave otkotrljalo pored auto-puta, da bi pucač potom došao i nastavio da puca u šofer-šajbnu, saopštio je zamenik šefa hjustonske policije Bobi Dobins.

- Ne znamo da li je vozač bio besan zbog sudara ili je bio pod uticajem narkotika. Ne želimo da nagađamo. Jedno je sigurno, u vozilu napadača pronađeni su narkotici - dodao je Dobins.

Danijel Gotera, novinar lokalne televizije "KHOU-TV", istakao je da je video uspaničene ljude kako beše u trenutku kada je počela pucanjva.

- Upravo sam bio očevidac nadrealne scene na auto-putu u Hjustonu. Muškarac je izašao iz automobila i počeo da puca nasred kolovoza. Neverovatno - napisao je na Tviteru.

Policija je takođe dodala da je jedan od svedoka imao pištolj u svom automobilu i pucao nekoliko puta u napadača kada se on okrenuo prema njemu. Ne zna se da li je pogođen, ali sigurno je da je neposredno nakon drame seo u svoje vozilo i pobegao.

VIDEO: Napadač ušao u tržni centar i pucao na ljude, ne zna se broj žrtava

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA