Uznemirujući snimak krvave pljačke: Napadač nožem izbo radnicu i uzeo pare, pre toga počinio ubistvo

Pre hapšenja počinio je niz krivičnih dela, među kojima i ubistvo

  • 3
razbojnik, kalifornija, pljačka Foto: Garden Grove Police

Užasni prizori stižu iz jednog poslovnog objekta u Kaliforniji. Sudeći po snimcima sa nadzornih kamera koje je objavila policija, može se videti kako pljačkaš sa nožem u ruci nasrće na ženu, a potom uzima novac. U pitanju je 33-godišnji član bande koji je brzo uhapšen nakon incidenta i transportovan u zatvor.

Na snimku se vidi kako 33-godišnjak ulazi u ekspozituru jedne firme sa kapuljačom na glavi i odmah je prišao radnici koja je sedela na svom radnom mestu. Nakon nekoliko razmenjenih reči, muškarac je izvadio nož i počeo da bode nesrećnu ženu.

Nakon prvotnog šoka, radnica je uspela da ustane, a napadač je odustao od daljih nanošenja povreda. Verovatno joj je život spasla koleginica koja je sedela za ograđenim šalterom, počevši da vadi novac iz blagajne i da ga daje napadaču.

Razbojnik je zgrabio novac i pobegao sa lica mesta.

razbojnik, kalifornija, pljačka Napadač ima 33 godine, a utvrđeno je da je počinio više krivičnih dela, kao i ubistvo pre pljačke; Foto: Garden Grove Police

Policija ga je kasnije uhapsila, a u njihovom saopštenju navodi se da se opirao hapšenju, kao i to da je utvrđeno da je pre nego što je uhapšen, počinio još n ekoliko sličnih krivičnih dela. Provalio je u jedan stan, potom opljačkao pekaru i prodavnicu, napao radnika na benzinskoj pumpi, a ubio je i jednog zaposlenog u obližnjem restoranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA