• 6

Drama u Nemačkoj: Braća tinejdžeri iz Srbije izbacili taksistkinju iz vozila i odvezli se

Mladići od 14 i 15 godina, za koje je ustanovljeno da su srpski državljani, uhapšeni su i određen im je pritvor

  • 6

Dva brata, 14-godišnjak i 15-godišnjak iz Srbije, napali su taksistkinju (67) u petak uveče u Nemačkoj, izbacili je iz vozila i ukrali automobil. Policija ih je ubrzo uhapsila, a istražni sudija poslao ih je u popravni dom za maloletnike.

Taksistkinja je mladiće, za koje je utvrđeno da su srpski državljani, vozila u maloletničku ustanovu. U jednom trenutku, oni su napali ženu koja je upravljala automobilom, gurnuli je iz vozila u pokretu, a potom su tim taksi vozilom pobegli prema bavarskom gradiću Mildorfu, prenose nemački mediji.

Nakon što su ukradeno vozilo ostavili na prigradskom parkingu u blizini Metenhajma, mladići su želeli da nastave auto-stopom.

Međutim, pošto je slučaj već prijavljen policiji, srpski tinejdžeri su uhapšeni na raskrsnici auto-puta kod zapadnog Mildorfa.

Kolega je potom naišao na mesto nesreće i povređenu taksistkinju odvezao u bolnicu. Pretrpela je povredu kolena i bila je u vidno potresenom stanju.

Na zahtev javnog tužilaštva, braća su odmah u subotu izvedena pred istražnog sudiju, koji im je odredio zatvor za maloletnike.

VIDEO: Sedmorica tinejdžera ukrali auto i zakucali se u prodavnicu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Tesla

    Kakav dom!? U kavez i pravac svoje selo!

  • Mile

    Nemci kazu da su romske nacionalnosti iz Srbije. Dali i to treba prevesti?

  • Olio

    A zovu se? Miftar, Rustem, Fadilj, Ramuš ...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima