Zastrašujući uzrok smrti nestale Nore: 7 dana je bila u džungli, pa je pronađeno njeno nago telo

Njeno telo je nađeno najvervatnije dva ili tri dana nakon što je umrla

  • 0
Nora Quoirin mrtva tinejdžerka Malezija Foto: Tanjug/AP

Tinejdžerka Nora Kuiorin bila je živa nedelju dana u džungli u Maleziji dok je za njom trajala potraga. Umrla je od gladi, saopštila je policija.

Na telu petnaestogodišnje Nore nisu nađeni nikakvi tragovi fizičkog ili seksualnog nasilja, saopštili su patolozi nakon dvanaestočasovne autopsije i tako negirali tvrdnje da je devojčica kidnapovana i ubijena.

Međutim, novi detalji iz istrage dodatno su povećali agoniju Norinih roditelja Sebastijana i Meaba jer je devojčica mogla da bude nađena živa.

Nora Quoirin Malezija nestala nestanak potraga Foto: Tanjug/AP

Nestanak devojčice koja ima poteškoće u razvoju prijavljen je 4. avgusta tokom posete odmaralištu u Maleziji. Njeni roditelji su se probudili i otkrili da je prozor apartmana otvoren i da njihove ćerke nema.

Potraga je trajala deset dana i u njoj je učestvovalo na hiljade policajaca, volontera, psa tragača i helikoptera. Telo je nađeno oko dva kilometra dalje od odmarališta kod šumskog vodopada.

Činjenica da je ta oblast pretražena pre nego što je ona nađena i činjenica da je devojčica pronađena naga doveli su do sumnji da je ona kidnapovana i ostavljena naknadno u šumi.

Nakon što je jedan volonter pronašao telo, odvedena je u bolnicu Seremban gde je izvšena obdukcija, prenosi "Dejli mejl".

Nora Quoirin Malezija nestala nestanak potraga Foto: Tanjug/AP

Kako su saopštili zvaničnici, Nora je verovatno umrla dva ili tri dana pre nego što je njeno telo nađeno, što znači da je biča živa i izgubljena u šumi šest ili sedam dana.

Uzrok smrti su creva, odnosno problemi nastali zbog gladi. Imala je ogrebotine na nogama, ali nema nikakvih tragova nasilja.

Pogledajte video: Pronađeno telo Britanke koja je nestala u Grčkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA