Majka u kadi udavila blizance dobijene veštačkom oplodnjom i dobila 10 godina zatvora

Pošto je ubila decu, majka je pokušala samoubistvo

  • 12
Samanta Ford Foto: Facebook

Majka iz Kenta koja je udavila blizance koje je dobila veštačkom oplodnjom pošto ju je suprug napustio, osuđena je na 10 godina zatvora. Samanta Ford (38) ubila je 23-mesečne blizance Džejka i Kloi u kupatilu i potom pokušala da se ubije tako što je svoj automobil pri brzini od 100 kilometara na sat "zakucala" u zadnji deo jednog kamioneta.

Kasnije je rekla policiji: "Ubila sam moje bebe, molim vas pustite me da umrem". Njen advokat tvrdi da pati od "katastrofičnog nivoa akutne depresije" što je dovelo do roga da veruje da ona i deca moraju da umru.

Psihijatri koje je angažovao tužilac navode da je preterivala sa bolešću i dodaju da je decu ubila u nastupu "narcističkog" besa. Posle ubistava, majka je tvrdila da je čula glasove koji su joj govorili da ubije svoju decu. Dok je bila u ustanovi za duševne bolesti, bila je fokusirana na bivšeg muža i želela je da zna da li pati.

Samanta Ford Samanta i Stiven Ford sa blizancima, Foto: Facebook

Otac blizanaca, koji su rođeni 2017, bio je na izricanju presude.

Prvih 10 godina braka, Fordovi su živeli u Kataru. Ona je bila nezadovoljna povratkom u Veliku Britaniju, pa je brak postepeno bivao sve lošiji.

U novembru prošle godine su se razveli.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник

    17. avgust 2019 | 05:35

    Људи моји па шта је ово Боже драги молим ти се ја и моја жена толику борбу имамо да добијемо бебу а дјецу добијају монструми ,,, шта је то Боже докле више докле сунце моје драго????

  • Ja

    17. avgust 2019 | 00:28

    Nisu deca za svakoga! Dusevni bolesnici moraju biti pod nadzorom !

  • q

    17. avgust 2019 | 08:27

    Bože svakom netreba dat decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA