• 8

Bili zaglavljeni u avionu 8 sati: Kada im je prekipelo izbila opšta tuča, intervenisala i policija

Došlo je do vriske, svađe sa kabinskim osobljem a onda i do fizičkih obračuna putnika

  • 8

Putnici u avionu parkiranom na aerodromu Džon F. Kenedi fizički su se sukobili nakon što su u letelici, zbog organizacijskih propusta, bili više od 8 sati.

Oni su se u petak ukrcali na letu za Majami, ali avion nije poleteo već su putnici ostali unutra, piše CBS.

Prvo im je rečeno kako je uzrok loše vreme, a kasnije da je to zbog gužve u avionskom saobraćaju. Frustracija je dostigla vrhunac kada im je saopšteno da u avion mora da se naspe gorivo.

Putnici su na društvenim mrežama podelili svoje iskustvo navodeći da je bilo vikanja, vrištanja dece, svađe s kabinskim osobljem te međusobnih fizičkih obračuna putnika, zbog čega je intervenisala policija.

- Nemamo hrane. Kabinsko osoblje ne nudi nam ništa osim opravdanja. Ovo je užasno iskustvo - napisao je na društvenoj mreži Tviter jedan od putnika Huan Andres Ahmad.

Kasnije je dodao kako se situacija u avionu potpuno otela kontroli.

- Ljudi se sukobljavaju, fizički i verbalno. Policija je u avionu, potpuni haos! Razumem čekanje zbog loših vremenskih uslova i svi želimo sigurno da letimo, ali ovde se ne radi o tome, nego o načinu na koji je Delta vladala situacijom - napisao je.

Aviokompanija je negirala da je stanje bilo toliko loše.

Deltin let broj 2385 sa JFK u Miami odložen je zbog loših vremenskih uslova, kako u Njujorku tako i u Majamiju. Putnicima su ponuđeni voda i grickalice, kao i da se autobusom vrate na terminal, saopšeno je iz aviokompanije.

VIDEO: Tuča žena u GSP-u, vozač nije mogao da ih razdvoji, pa dobio po nosu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 6y66

    Nisam nikad bio u Usa, niti leteo Deltom, ali iz prica znam da su NAJGORA aviokompanija!

  • Tadja

    Sad je narod u Apatiji? Nije bio kad mu je plata bila 3 marke nego je sad? Izadji čoveče iz skloništa.

  • AnanaS

    Ako se toliki stanovi grade i bivaju svi prodati i pre završetka, ako su ulice zakrčene hiljadama novijih vozila, ako su tržni centri prepuni, ako se masovno letuje i zimuje po inostranstvu, ako se sve to zove Apatija, živela Apatija.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima